Sastojci:
- 500 g lisnatog testa
- 200 g šunkarice
- 300 g sitnog sira
- 100 g kačkavalja
- 1 jaje
- origano
- susam
Priprema:
1. Šunkaricu iseći na kockice, a kačkavalj izrendati na krupno rende.
3. Lisnato testo oklagijom istanjiti u pravougaonik debljine 5 mm. Zatim ga iseći na kvadrate 8x8 cm. Unutar kvadrata zaseći sva četiri ugla prema uputstvu sa slike.
4. U centar svakog kvadrata staviti kašiku pripremljenog fila. Potom zasečene uglove preklopiti ka sredini i probosti čačkalicom da se ne bi rascvetali.
5. Pleh obližiti papirom za pečenje i u njega poslagati pripremljene pitice. Premazati ih umućenim jajetom i posuti susamom.
6. Zvezdice peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok ne porumene.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Dami od stila kao što je Aleksandra Radović pristaje upravo ovakav parfem, nosi dozu svežine
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)