Sutra Rock@EXIT na Petrovaradinskoj tvrđavi

Sutra Rock@EXIT na Petrovaradinskoj tvrđavi

Autor: | 10/06/2014

0


Pravo letnje vreme, vedro nebo, tvrđava i ljuti rokenrol više su nego dovoljni razlozi da sredu, 11. jun provedemo na festivalu Rock@EXIT na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu! Već sutra Queens of the Stone Age dolaze u Srbiju pravo sa vodećih evropskih festivala, a na rokenrol slavlju pridružiće im se i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor!

Satnica

18:20 Repetitor

19:10 Ritam nereda

20:00 Eyesburn

21:05 Partibrejkers

22:30 Queens of the Stone Age

Organizatori pozivaju sve posetioce ROCK@EXIT festivala da na Tvrđavu dođu odmah po otvaranju kapija jer ih pored nastupa sjajnih bendova i lepog vremena očekuje i niz zanimljivih dodatnih sadržaja, poput ART MARKETA, izložbe instalacija studenata Akademije umetnosti iz Novog Sada i mnogih drugih iznenađenja.

Fondacija Exit i Fond B92 pozivaju sve posetioce Rock@EXIT festivala da ponesu paštete, sardine, mesne nareske i drugu konzerviranu hranu i učestvuju u zajedničkoj akciji za pomoć ugroženima u poplavama. Na samom ulazu na festival, odmah pored pulta za prodaju karata, biće smešten humanitarni štand, gde će svi posetioci od otvaranja ulaza pa sve do 22h moći da ostave svoju donaciju. Sva prikupljena pomoć namenjena je žrtvama poplava u Smederevskoj Palanci!

U prodaji su ulaznice po ceni od 1.499 dinara. Na dan festivala ulaz na Rock@EXIT iznosiće 2.499 dinara. Ulaznice za festival dostupne su kako online, preko sajta gigstix.com, tako i u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži još danas, dok će sutra moći da se kupe na ulazima na festival.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Exit