Sastojci:
- 800 g krompira
- 100 g mocarele
- 120 g praške šunke
- 100 g kačkavalja
- 30 g parmezana
- 2 jajeta
- 5 šeri paradajza
- 3 kašike ulja
- 50 g prezli
- mešavina začina
Priprema:
1. Krompir obariti zajedno sa ljuskom, a zatim ga oguliti i izrendati na krupno rende.
3. U većoj posudi sjediniti rendani krompir, mocarelu, prašku šunku, kačkavalj, parmezan i jaja. Dodati začine po ukusu i polako promešati varjačom kako bi se dobila ujednačena smesa.
4. Okruglu tepsiju nauljiti i posuti prezlama, a potom u nju sipati pripremljenu smesu. Odozgo utisnuti polovine šeri paradajza.
5. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok ne porumeni.
Izvor: Dobra hrana
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)