Patrik Dempsi: Porodični raj najpoznatijeg televizijskog doktora

Patrik Dempsi: Porodični raj najpoznatijeg televizijskog doktora

Autor: | 04/09/2014

0

Dok gledaoci američke mreže "ABC" nestrpljivo iščekuju 25. septembar kada je zakazano premijerno emitovanje prve epizode nove, jedanaeste, sezone popularne serije "Uvod u anatomiju", zvezda ovog serijala Patrik Dempsi uživa u raskošnom domu u Malibuu, gde je napravio svoj mali raj i sebi i članovima porodice na velelepnom imanju obezbedio savršen život daleko od očiju javnosti. Ipak, svojim fanovima je omogućio da zavire u zdanje u kojem najradije provodi vreme kada nije na setu popularne serije.

Četrdesetosmogodišnji glumac već deceniju i po uživa u harmoničnom braku sa Džilijan Fink, šminkerkom, koja je svojim umećem stekla reputaciju jedne od najboljih u Holivudu.

Par ima troje dece - dvanaestogodišnju kćerku Talulu Fej i pet godina mlađe blizance Salivana Patrika i Darbija Galena. Glumac kaže da je održavanje kuće urednom i redovno obavljanje kućnih poslova znatno teže kad imate malu i živahnu decu.
- Trudim se da budem opušten i ne tražim savršenstvo u svakom trenutku jer je to kod velikih porodica nemoguće. Svakome ko ima više dece toplo preporučujem da zaboravi na savršenstvo i pridržavanje pravila jer će inače poludeti - kroz smeh govori Dempsi.

Dempsijevi već pet godina žive u kući koju su kreirali prema sopstvenim željama - otvoren prostor, jednostavan enterijer, prirodni materijali i bašta je ono što je želeo glumac, a kako porodica obožava prirodu i životinje, važan član ove skladne familije jeste francuski buldog Horton.

Baš kao i doktor Derek Šepard, lik koji je proslavio ovog glumca, i Dempsi na svom imanju poseduje prikolicu u kojoj voli povremeno da se osami i pronađe svoj mir.

Dobra strana braka, kaže glumac, je to što se svaki dan nakon posla možete vratiti porodici i što imate svrhu u životu.
- Najgore je kad se s partnerom uopšte ne vidite, kad vi uđete u kuću na jedna, a ona izađe na druga vrata. Nedostatak komunikacije može biti fatalan za veze - rekao je glumac.

Pisalo se da je brak Dempsijevih u krizi, da razmišljaju o razvodu, ali to se nije dogodilo. Glumac sa suprugom jednom mesečno obavezno odlazi na bračno savetovanje jer, kaže, lakše mu je tako s njom da priča o stvarima koje ih eventualno muče, nego da se svađaju.
- U braku je jako važno imati vremena za sebe. Džilijan radi nešto što nju zanima, a ja, pošto sam pomalo zavisan o brzini, odlazim na automobilističke trke, a i sam ih nekad vozim - kaže Patrik koji u svojoj garaži poseduje nekoliko luksuznih i skupocenih automobila.

Autor: Life Content
Foto: Architectural Digest

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin