Sastojci:
- 1 kg svinjskog mesa od buta
- 3 glavice crnog luka
- 3 dl crnog piva
- 300 g šampinjona
- 2 čena belog luka
- 2 kašike gustina
- 1 kašika paradajz pirea
- 1 kašika seckanog vlašca
- juneće supe po potrebi
- mešavina začina
- biber
Priprema:
1. Svinjsko meso iseći na krupnije kocke, crni luk sitno iseckati, a beli luk ispasirati.
2. Šampinjone iseći na četvrtine.
3. Na malo ulja propržiti crni i beli luk, a zatim dodati svinjsko meso te i njega kratko propržiti da promeni boju.
4. Nastaviti sa dinstanjem uz povremeno dolivanje juneće supe po potrebi. Tokom dinstanja skidati penu sa površine supe.
5. Kada je meso napola gotovo, naliti crnim pivom, dodati paradajz pire, šampinjone i začine po ukusu. Kuvati na umerenoj temperaturi dok meso ne omekša.
6. Pred kraj dinstanja sipati mešavinu gustina i malo vode pa kuvati dok se ne dobije željena gustina.
7. Gotovo jelo posuti seckanim vlašcem.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deca ne mogu da mu odole: Ana Ivanović oduševila receptom za zdrav sladoled (video)
Ana Ivanović ima sjajan predlog za zdravu poslasticu. Zove ga nice cream (izvedeno od ice cream, sladoled)
20/05/2024
Saznajte višeSpektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)