Kameron Dijaz: Stan na Menhetnu uredila u kubanskom stilu

Kameron Dijaz: Stan na Menhetnu uredila u kubanskom stilu

Autor: | 20/10/2014

0

Američka glumica Kameron Dijaz važi za jednu od retkih pripadnica lepšeg pola koja se podjedanko dobro snalazi na dasci za surfovanje kao i na crvenom tepihu. Ova plavooka lepotica, sa osmehom koji razoružava, odiše glamurom i van ekrana. Najbolji primer za to jeste i njen raskošni dom, smešten u centru svetskog dešavanja, na Menhetnu u Njujorku.
Prostrani salonac opremila je po svom ukusu i to uz pomoć svetski poznate dizajnerke enterijera i mode, Keli Varstler. Čitav ambijent odiše miksom boja, metala, posebno bakra i srebra, kao i svetlucavih detalja, što plavokosa glumica objašnjava svojim kubanskim poreklom, sa očeve strane. Svaka prostorija, naročito trpezarija u kojoj glumica provodi i najviše vremena, opremljena je luksuznim komadima nameštaja, kombinovanim sa neizbežnim detaljima od mesinga.
- Okružena sam stvarima koje mi veoma znače i to je mesto koje ja zovem dom - izjavila je ona.
Iako se šuška da se šarmanta glumica nedavno verila sa sedam godina mlađim Bendžijem Medenom, ona u ovom velelepnom stanu živi sama i uživa u sjanim reakcijama na koje je naišao njen novi film „Druga žena“.

Autor: Life Content
Foto: www.elledecor.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin