Kako ukrasiti prozore za predstojeće praznike

Kako ukrasiti prozore za predstojeće praznike

Autor: | 11/12/2014

0

Pripremite se, stižu praznici!

Mi znamo da je to jedan od najiščekivanijih perioda u godini, zato vam na vreme donosimo ideje za ukrašavanje.

ORIGAMI UKRASI

Kada govorimo o ukrašavanju, origami će uvek naći svoje mesto u našem rečniku. Mogli biste koristiti ovu priliku da okupite decu i naučite ih da stvore lepe ukrase za Deda Mraza. Oni će voleti ovu aktivnost, a Origami ukrasi izgledaju veoma dekorativno.

KOLAČI KAO DEKOR

Tokom novogodišnjih praznika obično pripremamo bogatu trpezu. Možete napraviti male božićne kolače, koje ćete dekorisati, a onda njima ukrasiti vaš ambijent.

KORISTITE SUVO VOĆE I CVEĆE

Pored ukusnih kolača, ne zaboravite na suvo voće i cimet. Ništa se ne može uporediti sa blaženim osećajem kada uđete u kuću i osetite božićne mirise. Odjednom, stvari su bolje nego što su bile. Pokušajte da napravite venac od sušenog voća i cimeta i obesiti ga ispred vašeg prozora. Možete koristiti narandže, jabuke, limun, limetu, i bilo koje drugo omiljeno voće.

VENČIĆI

Nema Božića i Nove godine bez jelke, a venci takođe treba da budu u vašem domu. Dodajte ih prozorima ili zakačite na ulazna vrata, oni će oduševiti vaše goste i doneti osećaj Božića u dom.

NAPRAVITE PAHULJE

“Let it snow”, čak i ako nema snega! Ako nemate dovoljno sreće da uživate u beloj zimi, sami napravite pahulje. To je jednostavno i zabavno. Možete ih zalepiti na prozor ili napravite velike bele pahulje koje će biti glavni dekor u vašem enterijeru.

STAKLENI ORNAMENTI I BOŽIĆNI ZVONČIĆI

Neka magija krene! Stvorite kapriciozan dekor pomoću staklenih ukrasa, božićnih kugli i zvončića da uveličate izgled vaših prozora.

NAPRAVITE JEDINSTVENI KALENDAR

Napravite kalendar i stavite ga na prozor. Možete iskoristiti male bele vrećice koje ćete skidati svakog dana do Nove godine ili Božića. Stavite ga ispred vašeg prozora i brojite dane lakše.

UKRASITE PROZORE TRAKAMA

Nikada ne zaboravite ovo, trake uvek učine dobar trik kada mislite o prazničnoj dekoraciji. Možete jednostavno staviti ukrasne trake ispred vašeg prozora, ili ih možete koristiti na zavesi.

KORISTITE GRANE

Grane uvek dodaju zanimljiv i dramatičan dodir. Postavite neku od njih pored prozora i videćete kako lako možete osvojiti srca posetioca.

"ZASADITE" ŠIŠARKE

Ovo je jedan od najjednostavnijih i jeftinih ideja za dekorisanje.

Imate praznu saksiju, malo humusa i šišarke. Potrebno vam je i... 5 minuta. “Zasadite” šišarke i dekorišite mahovinom. Saksije stavite pored prozora. Takođe, šišarke možete da farbate u zeleno i pretvorite ih u male dekorativne novogodišnje jelke!

Izvor: mojenterijer.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti