Sastojci:
500 g teletine bez kostiju
4 kašike senfa
150 g listova mesnate slanine
200 g polutrajne kobasice
0,5 dl ulja
mešavina začina
biber
štapići za ražnjiće
Za preliv:
200 g švapskog sira
1 dl neutralne pavlake
1/2 kašičice belog luka u prahu
1 ljuta papričica
mešavina začina
biber
Priprema:
1. Teletinu iseći na šnicle, istanjiti ih tučkom za meso i začiniti po ukusu.
2. Šnicle premazati senfom i prekriti listovima mesnate slanine.
3. Na početak svake šnicle staviti polutrajnu kobasicu i urolovati.
4. Rolade iseći na parčad širine 2 cm i nabosti na štapiće za ražnjiće.
5. Pripremljene ražnjiće pržiti na vrelom ulju sa obe strane dok ne porumene. Preliti ih pripremljenim umakom i služiti uz bareno povrće po želji.
Preliv:
1. U odgovarajućoj posudi sjediniti švapski sir, beli luk u prahu i neutralnu pavlaku. Dodati sitno seckanu ljutu papriku i začine po ukusu te dobro izmešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Strogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte višeDr. Oetker ovsene kaše u novom izdanju + 2 nova, letnja ukusa
Već dobro poznate Dr. Oetker ovsene kaše, koje su mnogima omiljeni izbor za doručak ili užinu, od sada su u redizajniranom pakovanju
13/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)