Novogodišnji dekor u eko stilu

Novogodišnji dekor u eko stilu

Autor: | 22/12/2014

0

Dekor u eko stilu je odlična ideja da dizajnirate lepe i zabavne novogodišnje i božićne praznike...

Iako uvek možete koristiti plastične božićne kugle i druge ukrase za dekorisanje nezaboravnih zimskih trpeza, drveni ukrasi donose atmosferu starih vremena.

Drveni ukrasi lepo se slažu sa gotovo svakim dizajnom enterijera i stilom, a prirodne boje drveta u sobi izgledaju toplo i rustično. Od drvenih grančica, komadića drveta, paleta možete stvoriti zanimljive novogodišnje dekoracije, dekore za centralno mesto na vašem trpezarijskom stolu, venčiće za vrata, pa čak i jelku možete napraviti od drveta.

Dekorisati kuću u eko stilu veoma je popularan trend u svetu. Sama novogodišnja noć, Božić i specijalni događaji tokom zime biće mnogo lepši uz drvene dekoracije koje će uneti moderan skandinavski dizajn i stvoriti opuštajuću atmosferu. Drveni ukrasi naglašavaju dobrodošlicu i toplu atmosferu u modernom enterijeru sa starim tradicijama.

Drvene dekoracije nisu upadljive, ali uvek ih možete obojiti svetlim bojama ili ukrasiti sjajnim detaljima. Takođe, možete koristiti ukrase od keramike, vune, pamuka, lana i metala. Topli kamin u vikendici, ukusna hrana i drveni ukrasi napraviće nezaboravnu, udobnu i mirnu prazničnu atmosferu.

Tople boje, prirodni i atraktivni materijali i jednostavni dizajn u kombinaciji sa uštedom vremena, truda i novca koji morate dati za ukrase učiniće vam predpraznične dane zabavnim i bez stresa. Zabavljaćete se praveći ukrase i dekore kojima ćete okititi vaš dom. U ove projekte možete uključiti i decu.

Ukoliko ste vešti, od drveta možete napraviti jelke koje ćete okititi vintage ukrasima. Možete napraviti male igračke, poklone u eko stilu za vaše najmilije, ukrasne tanjire i svećnjake. Jednostavni venci napravljeni od drvenih i staklenih perli izgledaće svečano i harmonično sa drvenim ukrasima. Stavite ih na vaša ulazna vrata i poželite dobrodošlicu predstojećim praznicima.

Izvor: mojenterijer.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Najnovije vesti