Žan Klod Van Dam otvara vrata luksuznog zdanja u Silver Strandu

Žan Klod Van Dam otvara vrata luksuznog zdanja u Silver Strandu

Autor: | 18/01/2013

0

Žan Klod Van Dam je svoju luksuznu vilu kupio u julu za 6 miliona dolara, što je za čak 150.000 više od početne cene. Fanovi poznatog glumca sada imaju ekskluzivnu priliku da zavire unutar njegovog primorskog doma. Velelepna kuća pedesetjednogodišnjeg akcionog heroja u prestižnom naselju Silver Strand ima četiri sprata, šest spavaćih soba i osam kupatila.

Kuća poseduje lift, 3D bioskop sa HiFi bežičnim ozvučenjem, bar, bilijar salu, teretanu, sobu za rekreaciju i biblioteku. Pored ukupno osam kamina dom ima i glavnu spavaću sobu, sa posebnim kupatilima za nju i njega i takozvanim parnim tuševima. Na krovu ovog zapanjujućeg zdanja nalazi se organska bašta, džakuzi, zidano ognjište i vodopadi. Kuća pruža fantastičan pogled na okean, a za bezbednost objekta i njegovih stanara brine se čak 24 radnika obezbeđenja.

Kada je čuveni akcioni glumac postao njen vlasnik, kuća je navodno bila u potpunosti opremljena. Žan Klod Van Dam živi sa svojom suprugom Gledis Portuges, sa kojom ima i dvoje odrasle dece – Kristofera (25) i Bjanku (22).

Poznati glumac nedavno je bio glavna tema mnogih novinskih naslova, kada je priznao da je 1994. godine imao aferu sa pop zvezdom Kajli Minog. Tokom razgovora za "Guardian", u kojem je promoviosao svoj najnoviji film, Žan Klod Van Dam je otkrio javnosti svoju slatku tajnu iz prošlosti.
- Slatki poljupci i savršen seks. Bilo bi potpuno suludo da sam odbio tako prelepu ženu, koja mi se svakodnevno šarmantno osmehivala i otvoreno me simpatisala. Njeno ponašanje bilo je veoma prizemno i ni po čemu se ne bi reklo da je velika zvezda. Upoznali smo se na Tajlandu, tokom snimanja filma 'Ulični borac'. Ona je zaista jedna fantastična osoba i prava dama. 

Ovaj akcioni hit je objavljen 1994. godine, ali se ne zna tačno kada je sniman. Žan Klod i njegova supruga Gledis u tom periodu nisu bili zajedno. Njih dvoje su se nakon pet godina braka razveli 1992. godine, ali su se 1999. ponovo venčali. Ipak, 1994. godine Žan Klod Van Dam bio je oženjen sa Darsi LaPjer.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti