Katarina Živković otkriva tajnu svoje lepote

Katarina Živković otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 23/01/2013

0


Pevačica Katarina Živković od početka karijere privukla je pažnju javnosti kako zbog lepog glasa tako i zbog atraktivnog izgleda. Ova poznata devojka trenutno je aktuelna zbog svog novog singla "Da mi je", za koji je snimila i intrigantan spot. Zahvaljujući dobroj genetici, lepa Leskovčanka nikada nije imala probleme sa kilažom iako se ne odriče gurmanskih specijaliteta. Pošto smatra da je za dobar izgled najvažnije biti srećan, nije opterećena negom već se više trudi da se okruži dobronamernim ljudima koji joj uvek izmame osmeh na lice.

Šta smatrate najvažnijim da bi jedna žena izgledala lepo?
- Svejedno da li je reč o muškarcu ili ženi, najvažnije je da se čovek lepo oseća i da pozitivno razmišlja. To se odmah i vidi na licu. Da bi se tako živelo, bitno je da se okružite pozitivnim i dobronamernim ljudima, a taj recept i sama rado primenjujem.

Trudite li se da imate negovano lice?

- Naravno, ali nisam opterećena time. Srećom, moja koža lica nije problematična. Nikada nisam imala bubuljice, a još sam mlada, tako da nemam ni bore. Zbog toga mi je samo bitno da odaberem kvalitetne preparate koji odgovaraju mojoj koži.

Imate li svoje male rituale kada je nega u pitanju?
- Imam zahvalnu kožu, pa nemam potrebu za nekim specijalnim ritualima. Redovno čistim lice, a u poslednje vreme sve više kod kuće sama radim neke tretmane, koji prijaju mojoj koži. Povremeno odem kod kozmetičara, ali samo da bi mi neko ko je stručan u toj oblasti malo osvežio lice.

Jeste li vešti u mejkapu?
- Jesam, zahvaljujući poslu kojim se bavim naučila sam mnoge trikove. Međutim, privatno se retko šminkam. Trudim se da uvek kad to nije potrebno budem bez mejkapa. Čak i kada se našminkam, čim stignem kući, odmah čistim lice.

Koliko vam je važan kvalitet šminke koju koristite?

- Kada ste zbog posla stalno u obavezi na imate jaku scensku šminku na licu, od presudne je važnosti da proizvodi koje koristite budu kvalitetni. Zbog toga sa posebnom pažnjom biram preparate, a najbitnije mi je da budu što blaži kako mi ne bi iritirali kožu.

Na koji način održavate zavidnu figuru?
- Pre nešto više od godinu dana počela sam da idem u teretanu, gde vežbam sa mojim trenerom. Moram da priznam da nisam baš redovna jer mi posao ne dozvoljava da češće idem u teretanu. Međutim, mnogo kalorija potrošim i tokom nastupa, tako da nemam problema sa kilažom.

Jeste li nekada imali probleme sa težinom i da li ste držali dijete?
- Nikad nisam držala dijete. Mislim da nisu zdrave i da nema potrebe za tim. Srećom, imam dobar metabolizam, pa nikada nisam imala probleme sa viškom kilograma.

Vodite li računa o izboru namirnica?

- Nisam probirljiva kad je reč o hrani, ali priznajem, više mi prija jaka i začinjena hrana i, naravno, obavezno malo mesa. Zapravo, ja sam veliki sam gurman. Očito i u ishrani, geni i rodni kraj imaju svoju ulogu.

Da li vam prijaju masaže?
- Naravno, mislim da je malo ljudi kojima masaže ne prijaju. Uvek kada sam u prilici volim da odem, a osim uobičajenih isprobala sam i tajlandske. Masaže su veoma delotvorne kako za dušu tako i za telo.

Pre nešto više od godinu dana odlučili ste da drastično promenite imidž i plavu kosu ofarbate u crno, zašto ste se odlučili na takvu promenu?
- Često feniranje i presovanje kose nije dobro, ali ja to, nažalost, ne mogu da izbegnem jer moj posao je takav da uvek moram da imam dobru frizuru. Međutim, sa dobrim preparatima uspevam da je povratim i oporavim. To mi sada lakše polazi za rukom pošto je tamna kosa lakša za odžavanje. Skinula sam nadogradnju i ofarbala se u tamnosmeđu nijansu i lepo se osećam ovako.

Jeste li nekada razmišljali o estetskoj hirurgiji i o tome da nešto promenite u svom izgledu?

- Neka kaže ko šta hoće, ali majka priroda se pobrinula da samo prirodno bude istinski lepo, a sve drugo je, ipak, malo veštačko. Nikada nisam razmišljala o tome da promenim nešto na sebi i verujem da ću uvek biti pri tom stavu.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić
Foto: Life Content, Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin