Zavirite u novi dom Kristine Agilere

Zavirite u novi dom Kristine Agilere

Autor: | 29/04/2013

0

Kristina Agilera kupila je još jednu vilu na Beverli Hilsu, u ekskluzivnoj četvrti Mulholland Estates...

Ovo imanje od 1000 metara kvadratnih kupila je od multimilionera i globalnog mogula Tom Goresa za 10 miliona dolara. Prethodno, dom je izdavan za 20.000 dolara mesečno Edrijen Maluf, jednoj od učesnica rijaliti programa The Real Housewives of Beverly Hills.

Ova vila sa šest spavaćih soba, osam kupatila, građena u mediteranskom stilu izrađena je od najkvalitetnijih materijala i tako i izgleda - spolja i iznutra. Glavni apartman na spratu ima kamin, dva velika garderobera, privatnu kancelariju, veliku terasu sa kaminom, i kupatilo nalik na spa, popločano mermerom sa parnim tušem i kadom. Pet dodatnih apartmana uključuju i veliku porodičnu sobu sa ugrađenim ormarićima.

Prvi sprat ovog doma nudi još veću porodičnu sobu sa otkrivenim drvenim gredama na plafonu, formalnom trpezarijom, biblioteku sa drvenim panelima i kućni bioskop. Gurmanska kuhinja sadrži najnovije i najkvalitetnije aparate, prostranu ostavu sa frižiderom i prostorom za doručak, kao i veliki centralni radni prostor. Zatvorena loža ima plafone sa panelima od drveta, ručno slikane detalje, kamin i staklena vrata koja se otvaraju prema raskošnom dvorištu. Zarad uživanja u toplom kalifornijskom suncu i zabavi, spoljni prostor ove vile uključuje i bazen sa slanovom vodom, kao i spa, vidikovac i ugrađeni roštilj.

Izvor: luxlife.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin