Marija Kilibarda otkriva tajnu svoje lepote

Marija Kilibarda otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 16/06/2013

0


Voditeljka emisije „Žene“ na „Prvoj“ srpskoj televiziji Marija Kilibarda jedna je od najlepših dama na našoj javnoj sceni. Iako svoj izgled nikada nije stavljala u prvi plan, već se oduvek trudila da karijeru gradi kvalitetnim radom, ona je jedna od retkih pripadnica lepšeg pola koja „obara s nogu“ i bez mejkapa. Harizmatična tridesetdvogodišnjakinja ima dugogodišnju saradnju sa uspešnim šminkerom Aleksandrom Đikićem, koji je zvanični mejkap artist za kompaniju „Maybelline New York“ na našem tržištu. Za sve javne događaje koje posećuje Marija angažuje Đikića da se pobrine o njenom mejkapu. Na nedavnoj promociji na kojoj su svoju saradnju promovisale "Prva" srpska televizija i kompanija „Samsung“, poznati šminker je takođe bio zadužen za njen lep izgled.
- Marija je jedna od retkih osoba sa naše javne scene koja može sebi da dozvoli da izađe i bez šminke jer ima izuzetno lepe crte lica. Zbog toga, kada je ona u pitanju, retkose odlučim za jak mejkap. Šminka u njenom slučaju služi samo zato da se istakne njena prirodna lepota i da bi dobila na svežini, jer je poznata po tome da voli noćni život - otkriva poznati šminker.

LICE:
- Pošto je Marija tog dana imala mnogobrojne obaveze morala je da ima mejkap koji duže traje. Zato sam odlučio da joj na lice kao podlogu stavim „Maybelline Affinitone“, tečni puder koji traje čak dvadeset četiri sata. Upotrebio sam zlatnu nijansu jer je ona nedavno bila na moru i lice joj je osunčano. Posle toga sam joj stavio isti puder, samo u prahu, kako bi se fiksirala podloga. Da bi lice dobilo toplinu, stavili smo i bronzer marke „L`oreal Paris“. Taj proizvod je odličan za prekrivanje pojedinih nedostataka, ali kod Marije za tim nema potrebe. Osim toga, stavio sam joj i rumenilo brenda „MAC“ nežnoroze boji.

OČI:

- Odlučio sam da koristim dugotrajne senke iz linije „Color Tattoos Maybelline“ u crnoj nijansi. Reč je o masnim senkama, pa sam preko njih stavio i kompaktnu „Maybelline“ senku u istoj boji da bismo je fiksirali. Marija voli naglašen luk obrva, pa sam koristio bež senku marke „Seventeen“. Da bi njene oči dobile mačkast izgled, imali smo ajlajner „Maybelline Drama Master“ koji je takođe dugotrajan, a da bismo postigli lep izgled trepavica, koristio sam maskaru „L`oreal Pari Arhitecton“ koja daje gustinu i dužinu trepavicama.

USNE:
- Da bismo postigli što prirodniji izgled usana, koristio sam karmin „SuperStay 14HR Lipstick“ proizvođača „Maybelline“ u roze nijansi.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin