Kada za uživanje

Kada za uživanje

Autor: | 29/06/2013

0

Divno iskustvo izležavanja u ležaljci je dodatno unapređeno u kombinaciji sa udobnošću uživanja u toploj kupki.

Doslovno podižući ovo iskustvo na nivo kupanja u skulpturi, kupatilo je pretvoreno u utočište za odmor. Dizajnirao ju je Splinter Works za upotrebu u vlažnoj sobi. Vessel, kako je nazvan ovaj jedinstveni predmet, je suspendovan sa zidova i ne dodiruje pod. On je fiksiran nosačima od nerđajućeg čelika koji se mogu sakriti, ili ostati vidljivi.

Kada se puni pomoću podne slavine i otpadne vode ispušta kroz bazu u slivnik. Odvod na dnu može da se instalira ako instalacija u vlažnoj sobi nije moguća. Vessel je napravljen od ugljeničnih vlakana, zbog spsobnosti materijala od kojeg da se formiraju kompleksne krive i zbog njegove čvrstine, i u ovom slučaju mogućnosti da se napravi tekstur tkanine koja je tipična za ležaljke. Ispod slojeva ugljeničnih vlakana leži jezgro od pene, koje izoluje kadu, što znači da kupka ostaje topla znatno duže nego što je uobičajeno.

Duga 2.7m , ova kada je duža od normalne kade, ostavljajući vam dovoljno prostora da podelite sa nekim ovo neverovatno iskustvo. Dostupna je za naručivanje po meri, ali je i dizajnirana tako da može biti sužena i do 20 cm za fleksibilnu instalaciju. Projekat takođe dolazi u crvenoj, plavoj, žutoj, ružičastoj, boji bronze i čistog srebra.

Izvor: mojenterijer.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin
Tagovi: dekor kada