Sastojci:
- 6 paprika roga
- 1 praziluk
- 2 veća krompira
- 3 šargarepe
- 200 g pečuraka
- 50 g sušenog paradajza
- 3 kašike ulja
- 30 g margarina
- mešavina začina
Priprema:
1. Paprike pažljivo izdubiti pa očistiti od peteljki i semena.
3. Na malo ulja propržiti praziluk, a zatim dodati šargarepu te i nju kratko propržiti.
4. Potom dodati krompir i pržiti ga bez dodavanja tečnosti. Kada krompir omekša, dodati šampinjone, sušeni paradajz i začine po ukusu. Dinstati na umerenoj temperaturi dok povrće ne omekša, a suvišna tečnost ne uvri.
5. Pripremljenim filom napuniti paprike.
6. Odgovarajuću tepsiju nauljiti pa u nju poslagati punjene paprike. Prekriti ih listovima margarina i peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC. Tokom pečenja povremeno ih okretati da bi ravnomerno porumenele.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)