Milica Pavlović otkriva tajnu svoje lepote

Milica Pavlović otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 11/08/2013

0


Jedna je od najlepših pevačica sa naše javne scene Milica Pavlović, koja je na sebe skrenula pažnju kad je učestvovala u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, već neko vreme uspešno gradi karijeru, a nedavno je publiku obradovala i novim letnjim hitom „Seksi senjorita“. Pošto je veći deo života provela kod bake i deke na selu, lepa dvadesetdvogodišnjakinja veoma voli prirodu, pa i prilikom izbora preparata za negu uvek koristi one koji su na biljnoj bazi. Posebnu pažnju posvećuje sebi tokom letnjih dana kada koža zahteva povećanu hidrataciju.

Kako negujete kožu tokom letovanja?
- Pijem mnogo vode i ceđenih sokova, telo mažem uljima, a posle tuširanja mlekom. Na kosu obavezno stavljam pakovanje, a na lice kremu sa zaštitnim faktorom kako bih sprečila negativan uticaj sunčevih zraka.

Koliko je za jednu pevačicu bitno da u svakom trenutku lepo izgleda?

- Ako odaberete javni posao, epitet "javno" vam govori da je sve izloženo medijskom oku. Čovek ne bi trebalo da bude rob, ali negovani i lepi svakako morate biti. To se može postići šminkom, ali i bez nje, kada se lepo naspavate i oči vam zasijaju. Lepota svakako dolazi iznutra i nju ništa ne može nadomestiti, ali, pored toga, morate se i sami potruditi da vaše telo bar bude odmorno i tako zasija zajedno sa unutrašnjim duhom.

Šta volite da istaknete šminkom, a koje nedostatke prikrivate?
- Počela sam da koristim šminku pri kraju osmog razreda osnovne škole. Sada se kajem zbog toga i savetujem svim mladim devojkama da sačuvaju lice za dane posle srednje škole, a da do tada koriste samo maskaru i labelo. One prave veliku grešku jer još kao devojčice žele da izgledaju starije. Volim da naglasim jagodice i ako sam premorena zbog putovanja, cilj mi je da sakrijem podočnjake.

Kako odmarate lice od jake scenske šminke?
- Posle snimanja odmah skidam mejkap vlažnim maramicama, a zatim vodom i bebi sapunom. Ne koristim šminku kada sam van scene jer želim da mi koža diše. Uveče nanesem hidratantnu kremu i ponekad lice naprskam aktivnim kiseonikom. Naravno, spavanje je najbolji lek za kožu i trudim se da što više spavam, mada je to vrlo teško u mom poslu.

Jeste li kao tinejdžerka imali problematičnu kožu?

- U srednjoj školi imala sam sitne bubiljice u predelu čela i ispod jagodica, ne toliko vidljive, ali za žensko oko i te kako su bile problematične. Koristila sam različite preparate i ništa mi nije pomoglo, osim medicinskih losina koji su mi umirivali kožu. Znala sam da je to pubertet i da će proći.

Odlazite li redovno na kozmetičke tretmane?
- Sve dok nisam počela da se bavim ovim poslom nisam išla na tretmane kod kozmetičara. Od tada sam bila svega nekoliko puta jer zbog obaveza ne stižem. Idem na najobičniji tretman ćišćenja lica koji se radi na prirodnoj bazi.

Kako birate preparate za negu i volite li da eksperimentišete?
- Često sam nepoverljiva prema preparatima koji postoje na tržištu. Volim da imam mleka za tela različite vrste i mirisa, ali sa preparatima za lice nikada ne eksperimentišem. Uvek sam koristila medicinske ili proizvode na prirodnoj bazi. Moja koža je mlada i nema potrebe izlagati je hemiji.

Šminkate li se nekada sami kada odlazite na javne događaje ili u emisije?

- Imam talenta za šminkanje, mogu da se našminkam i za petnaest minuta. Lice mi je vrlo osetljivo i moram da imam kvalitetan mejkap za koji mi nikada nije žao da izdvojim novac. Pažljivo kradem trikove od šminkera, a dok potpuno ne ovladam tim zanatom, njima prepuštam da brinu o mom izgledu na javnim dešavanjima.

Kako negujete kosu?
- Pronašla sam frizerski salon koji mi u potpunosti odgovara i tamo se trude da moja kosa bude što negovanija, a da pri tom izgleda prirodno. Redovno stavljam „Elumen“, odnosno bezbojno farbam kosu na bazi fizike, a ne hemije.

Praktikujete li odlaske na masaže?
- Masaže obožavam, tokom tretmana uvek se uspavam i to vreme koristim da smirim misli. Dva puta mesečno obavezno idem na masažu, obično su to relaks tretmani, a kada se ukočim od putovanja, dobro dođe i neka terapeutska masaža.

Volite li scenske transformacije?

- Volim, ali na transformacije pristajem samo kada se u nekoj novoj ulozi dobro osećam. U zavisnosti od pesme, sa mojim timom radim i kompletan vizuelni izgled. Scena je za mene pozornica gde je sve dozvoljeno. Tek mi predstoje dobre transformacije.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Miloš Šobot

PROIZVODI:
„Victoria' secret“ losion za telo, “Amber Romance”
„Becutan“, krema za lice
„Nivea“ dezodorans „Pearl and beauty“
Grožđana mast „Beaute des levres“
„Goldwell“ šampon
„O.P.I“, lak za nokte
„Nivea“ vlažne maramice
„Mac studio fix“, tečni puder
„Deborah“ maskara
„Boujoris“, sjajevi za usne
Set kozmetike na bazi termalne vode „Botherma“
Osvežavajuća kupka „Stara planinska riznica“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin