Sastojci:
- 8 šnicli od svinjskog vrata bez kostiju
- 4 dl pavlake
- 100 g paradajz pirea
- 250 g dimljenog sira
- 500 g krompira
- 2 dl ulja
- začin C, biber
Priprema:
1. Šnicle izlupati tučkom za meso, začiniti ih po ukusu pa pržiti na vrelom ulju dok ne porumene.
3. Krompir oguliti, iseći na štapiće pa propržiti na vrelom ulju, te služiti uz zapečene šnicle.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Kako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs
05/05/2024
Saznajte višeDanas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte višePoslastica dana: Kolač od 3 nespojiva sastojka po receptu Slobe Stefanovića
Recept Slobodana Stefanovića za susam keks
02/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)