Sastojci:
- 8 šnicli od svinjskog vrata bez kostiju
- 4 dl pavlake
- 100 g paradajz pirea
- 250 g dimljenog sira
- 500 g krompira
- 2 dl ulja
- začin C, biber
Priprema:
1. Šnicle izlupati tučkom za meso, začiniti ih po ukusu pa pržiti na vrelom ulju dok ne porumene.
3. Krompir oguliti, iseći na štapiće pa propržiti na vrelom ulju, te služiti uz zapečene šnicle.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)