Sastojci:
- 2,5 l mleka,
- 26 kašika šećera,
- 6 jaja,
- 2 pudinga od vanile
Priprema:
1. U 2 l mleka staviti 20 kašika šećera i mešati dok ne prokuva.
3. Kada mleko prokuva, kašikom odvajati belanca, praviti nokle i staviti ih na nekoliko minuta u vrelo mleko. Vaditi i po dve-tri stavljati u manje činije.
4. U preostalo mleko dodati umućeni puding, a kada se masa zgusne, prelivati njome nokle u činijama.
5. Ohlađene u frižideru šnenokle su hladno osveženje. Možete ih preliti uprženim šećerom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Đoković jede samo ovaj hleb: Pekar otkrio tačan recept, jedan neverovatni sastojak mu daje svu čar
Recept za hleb koji Đoković jede
29/04/2024
Saznajte višePoslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte višeProleće u rajskom vrtu: Zavirite u dvorište Jugoslave Drašković u srcu Beograda
Dvorište Jugoslave Drašković u Beogradu raj za oči
28/04/2024
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)