Nina Janković otkriva tajnu svoje lepote

Nina Janković otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 18/09/2013

0


Zavodnica Valerija u filmu „Montevideo, Bog te video“ Nina Janković, u filmu „November Man“ pojavljuje se u maloj ulozi pored slavnog kolege Pirsa Brosnana. Talentovana dvadesetpetogodišnjakinja, koja glumi u nekoliko popularnih domaćih serija, važi za ličnost koja pleni svojim izgledom. Lepa Šapčanka vodi ispunjen emotivni život. Dugogodišnju vezu sa Beograđaninom Matejom Dičićem, koji joj je na dočeku 2013. postao verenik, krunisaće venčanjem na proleće sledeće godine.
Za magazin „Hello!“ plavooka lepotica otkriva tajne nege lica i tela.

Posvećujete li mnogo vremena svom izgledu?
- Lice je moje oruđe za rad. Šalu na stranu, veoma vodim računa o tome kako negujem lice i telo, pa zato redovno odlazim na tretmane, kao i po savete kod moje kozmetičarke u koju imam puno poverenje, pa se slobodno može reći da su moje lice i telo u njenim rukama.

Koliko je genetika, a koliko nega zaslužna za vaš izgled?

- U velikoj meri, hvala genima za sve, i dobre i loše stvari. Zahvaljujući brzom metabolizmu ne moram da vodim računa o ishrani, nadam se da će takva situacija biti i narednih godina.

Koristite li antirid kreme?
- Ne koristim antirid kreme već serume „Vitazen“ i „Oxvital“.

Kako leti negujete kožu? Da li se štitite od sunca ili volite da imate bronzani ten?
- Koža mi nije osetljiva na sunce, ali ipak na lice stavljam kreme sa faktorom pedeset iz kolekcije „Vichy“. Naravno, kao i većina devojaka, volim kada se s mora vratim s bronzanim tenom, ali nikada ne preterujem u sunčanju.

Jeste li od majke ili bake možda usvojili neke savete za negu?

- Zahvalna sam što mi mama nije dozvoljavala da se šminkam do druge godine srednje škole, što je u velikoj meri uticalo na to da sačuvam kožu lica.

Koliko vodite računa o nezi kose?
- Kažu da je moja kosa dobrog kvaliteta, ali posle mora, odnosno letovanja, i teškog snimajućeg perioda uvek odem u jedan frizerski salon u koji imam poverenja, te se prepustim veštim rukama frizera. Uživam u odlasku kod frizera, u tom pravom ženskom ritualu.

Jeste li se ikada farbali?
- Farbala sam se, pa sam neko vreme bila kestenjasta zbog potrebe snimanja filma „Montevideo, Bog te video“. Sada je moja kosa potpuno prirodna. Pre četiri meseca sam kosu tretirala keratinom i veoma sam zadovoljna postignutim rezultatima.

Idete li redovno na manikir, pedikira i na tretmane lica?

- Kada mi obaveze to dozvole, posvetim se i manikiru i pedikiru, a od glave do pete za moju negu zadužena je moja kozmetičarka. Volim da lakiram nokte i koristim lakove „O. P. I.“. Lice negujem širokom paletom proizvoda iz kozmetičke kuće „Pab Paris“.

Šta mislite o estetskoj hirurgiji?
- Do sada nisam pomišljala da nešto na sebi promenim ovom metodom i nadam se da će tako biti i u budućnosti. Podržavam estetsku hirurgiju, ali samo onda kada se u tome ne preteruje, i kada postoji dobar razlog da neko nešto koriguje. Mislim da bi svako ko razmišlja o ovom načinu ulepšavanja pre svega trebalo dobro da razmisli i porazgovara sa doktorom, ali i psihologom.

Da li trenirate neki sport?
- Treniram u fitnes centru, ali najviše da bih se posle napornog dana oslobodila negativne energije, pa najviše volim kada mi moj trener Jelena Stojanović dozvoli da udaram džak.

Trenirate li nekad sa verenikom i da li praktikujete sportski dan?

- „Treniramo“ samo po restoranima, mi smo veliki gastronomi i to nam je jedna od omiljenih zajedničkih “sportskih” disciplina.

Kada imate duga snimanja, šta obično jedete?
- Iako neki možda misle da su na pauzama između snimanja prave i velike gozbe, istina je da tih dana mi, glumci, živimo na voću, povrću i keteringu, znači - sendvičima.

Šta uvek imate pri sebi od šminke ili proizvoda za negu?
- Uvek su mi pri ruci puder "Vichy“, „labelo“, maskara „Lancome“ i rumenilo „Deborah“.

Koliko se šminkate privatno?

- Izbegavam jaku šminku i trudim se da što manje na ovaj način tretiram svoju kožu. Ipak, kada se to od mene zahteva, trudim se da mejkap bude što prirodniji i sa što lakšom šminkom.

Piše: Nadežda Jokić, Life Content
Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin