Sastojci:
- 9 jaja
- 400 g pečuraka
- 100 g kačkavalja
- 1 luk
- 2 kašike brašna
- 5 dl mleka
- 100 g putera
- 1 dl juneće supe
- 3 paradajza
- 0,5 dl ulja
- začin C, biber
Priprema:
1. Pečurke oprati i iseći na listove, luk sitno iseckati. Na malo ulja propržiti luk pa dodati pečurke i polako dinstati uz povremeno dolivanje juneće supe dok povrće ne omekša, a supa ne uvri.
3. Posebno umutiti jaja, začiniti ih, pa na malo ulja ispeći tri omleta jednake veličine.
4. Okruglu vatrostalnu posudu nauljiti i prekriti prvim omletom od jaja, preko naneti polovinu pripremljenog fi la pa dodati drugi omlet, zatim premazati drugom polovinom fi la te prekriti trećim omletom.
5. Preko trećeg omleta poređati paradajz isečen na kolutove, posuti rendanim kačkavaljem i staviti u rernu da se musaka zapeče.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)