Sastojci:
- 9 jaja
- 400 g pečuraka
- 100 g kačkavalja
- 1 luk
- 2 kašike brašna
- 5 dl mleka
- 100 g putera
- 1 dl juneće supe
- 3 paradajza
- 0,5 dl ulja
- začin C, biber
Priprema:
1. Pečurke oprati i iseći na listove, luk sitno iseckati. Na malo ulja propržiti luk pa dodati pečurke i polako dinstati uz povremeno dolivanje juneće supe dok povrće ne omekša, a supa ne uvri.
3. Posebno umutiti jaja, začiniti ih, pa na malo ulja ispeći tri omleta jednake veličine.
4. Okruglu vatrostalnu posudu nauljiti i prekriti prvim omletom od jaja, preko naneti polovinu pripremljenog fi la pa dodati drugi omlet, zatim premazati drugom polovinom fi la te prekriti trećim omletom.
5. Preko trećeg omleta poređati paradajz isečen na kolutove, posuti rendanim kačkavaljem i staviti u rernu da se musaka zapeče.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Poslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte višeProleće u rajskom vrtu: Zavirite u dvorište Jugoslave Drašković u srcu Beograda
Dvorište Jugoslave Drašković u Beogradu raj za oči
28/04/2024
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte višeOdržana jubilarna 10. Pro-femina, konferencija magazina "Lepota i zdravlje”
U organizaciji magazina „Lepota i zdravlje”, u četvrtak 25. aprila, u Palati umetnosti Madlena u Beogradu, održana je jubilarna 10. konferencija Pro-femina
27/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)