Aleksandra Radović otkriva tajnu svoje lepote

Aleksandra Radović otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 29/02/2012

0

Pevačica koja važi za jedan od naših najboljih ženskih vokala Aleksandra Radović ima mnogo razloga da bude zadovoljna. Osim uspešne karijere i pesama koje su hitovi, ostvarena je i u ulozi majke i najsrećnija je u društvu svoje jednoipogodišnje kćerke Nine. Svoje muzičko umeće s mnogo ljubavi i žara prenosi na mališane koji pohađaju njenu školu pevanja. Obožava da radi sa decom i ponosna je na sve talente koji su iz nje izašli. Šarmantna pop pevačica polako se priprema za nove poslovne uspehe. U toku je rad na albumu na kome će se naći obrađene stare narodne, kafanske pesme u pop-džez aranžmanu. Svaki slobodan trenutak koristi da se posveti kćerki i sebi. U razgovoru za magazin „Hello!“ uspešna umetnica kaže da voli da se neguje. Ne plaši se starosti i bora, i želi da zadrži prirodan i negovan izgled što je duže moguće. Iz kuće ne izlazi bez hidratantne kreme, pazi na ishranu i vežba. Stres izbacuje šetnjom pored reke, odlaskom na selo ili negde u prirodu.
Koliko pažnje posvećujete nezi lica i tela?
- Izdvajam dosta vremena za negu kože. Godinama o mom licu brine kozmetičarka i trudim se da pratim njene savete. Pored toga, trudim se i da imam dobre i kvalitetne kreme za lice. Što se tiče tela, redovno idem na anticelulit masaže i koristim hidratantna mleka za telo.
Da li imate problematičnu kožu i na koji način je hidrirate?
- Imam prilično suvu kožu tela pa koristim jako hidratantne kreme ili mleka, a sa licem nemam problema. Bitno je samo dobro čišćenje i hidratacija.
Koristite li maske za opuštanje lica?
- Koristim maske za piling i dubinsku hidrataciju.
Jeste li pristalica skupih krema?
- Skupo nije uvek kvalitetno. Isprobala sam mnogo toga, od kozmetike srednje klase do one vrhunske. Držim se onih proizvoda koji meni prijaju. Svi preparati iz linije ,,kanebo sensai silk” su fenomenalni i godinama ih koristim.
Imate izuzetno lepu i negovanu kosu, čime postižete njen sjaj?
- Frizer brine o mojoj kosi od početka moje karijere. Trudi se da mi kosa uvek izgleda negovano, ali i da je s vremena na vreme osveži i napravi neke promene.
Da li se svakog dana šminkate?
- Volim da pri izlasku iz kuće uvek na lice stavim hidratantnu toniranu kremu, maskaru i sjaj za usne. To je za dnevnu šminku sasvim dovoljno. Što se tiče scenske šminke, o tome brine moja šminkerka. Volim da istaknem oči ili usne, u zavisnosti od raspoloženja i garderobe.
Kakve senke volite?
- Volim pastelne boje za dnevni, a jače senke za večernji mejkap.
Šta se u vašem neseseru obavezno nalazi?
- Turpija za nokte, sjaj za usne i parfem.
Koji parfem trenutno koristite?
- Nekoliko parfema iz linije “tom ford”.
Plašite li se starosti i bora, koristite li kreme koje ih sprečavaju?
- Ne plašim se starosti ni bora, ali želim da zadržim prirodan i negovan izgled što je duže moguće. Zbog toga koristim i antiejdž kreme.
Jeste li pristalica plastične hirurgije?
- Nisam, ali razumem ljude koji žele da promene nešto na sebi.
Vodite li računa o ishrani?
- Da, ali ne gladujem i ne odričem se svega što volim. Jedem male obroke, ne večeram i izbegavam slatkiše. Pored toga i vežbam tri-četiri puta nedeljno.
Kako se borite protiv stresa?
- Stres izbacujem šetnjom pored reke, odlaskom na selo ili negde u prirodu.
Smatrate li da lepota dolazi iznutra?
- Ima i jednog i drugog, ali je činjenica da zadovoljna žena izgleda dobro.
Za vašu lepotu zaslužna je i kćerka Nina.
- Sigurno da doprinosi tome da izgledam srećnije i zadovoljnije.
Pripremate novi CD?
- U toku je rad na albumu koji je posvećen obradama starih narodnih, kafanskih pesama u pop-džez aranžmanu. U prodaji će se naći početkom aprila. Spremam i novi autorski singl.
U toku je prijem novih polaznika u mojoj školi pevanja u Novom Sadu i Beogradu. Više informacija može se pronaći na mom sajtu www.aleksandraradovic.rs. Moji učenici su počeli da postižu uspeh i srećna sam zbog toga. Boris Subotić, jedan od mojih najmlađih učenika, došao je do polufinala u emisiji "Ja imam talenat", a nekoliko njih je ušlo u prvih petnaest u emisiji "Prvi glas Srbije". Počeli su i da nastupaju kao prateći vokali na koncertima mojih kolega, rade i vredni su. Ponosna sam na sve njih.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin