Violeta - Viki Miljković: Oaza mira na obali mora

Violeta - Viki Miljković: Oaza mira na obali mora

Autor: | 16/09/2012

0

Pevačica Violeta - Viki Miljković sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i četvoroipogodišnjim sinom Andrejem i ovog leta uživala je u svom morskom domu u Miločeru. Poznata dama pre šest godina kupila je stan koji je uredila po svom ukusu i gde se najradije odmara tokom vrelih letnjih dana. Osim što je uživala, ovog puta je boravak na moru iskoristila i kako bi snimila spot za novu pesmu „Rumba“, koji je publika odlično prihvatila, a krajem prošlog meseca na terasi svog doma, sa suprugom je organizovala i slavlje povodom petogodišnjice braka.

Kada ste kupili stan na Miločeru i zašto ste izabrali taj deo Crne Gore?
- Miločer i Sveti Stefan smatram najlepšim mestima na Crnogorskom primorju. Godinama sam letovala u hotelu „Maestral“, koji se tamo nalazi, a pre šest godina smo obezbedili stan. Inače, u istoj zgradi naši prijatelji imaju stan, tako da kada sam prvi put otišla kod njih znala sam da želim da i moj dom bude na istom mestu.

Šta vam je bilo najbitnije prilikom izbora stana?

- Stan mi se najviše dopao zbog fantastičnog pogleda na more sa terase, što na mene deluje relaksirajuće. Dešava mi je da posle napornog perioda odem u Miločer i da po deset i više dana uopšte ne odem na plažu, već se odmaram samo na terasi. Imamo i prostranu dnevnu i spavaću sobu, a naš stan ima oko šezdeset kvadrata, što je sasvim dovoljno za nas troje tokom leta.

Jeste li sami uređivali enterijer?
- Jesam, i to sam radila sa velikim zadovoljstvom, jer volim da se bavim uređenjem enterijera. Trudila sam se da prostorije ne budu prenatrpane nameštajem, jer smatram da kada ste na odmoru ne treba da se opterećujete gomilom suvišnih stvari. Želela sam da podovi budu popločani, kako bi lako očistili pesak koji unesemo kada se vratimo sa plaže i kako bi nam bilo lakše za održavanje. Za dnevnu sobu sam izabrala udobnu kožnu garnituru i nekoliko komada stilskog nameštaja, dok u spavaćoj sobi imamo samo krevet, televizor i ormare za odlaganje garderobe.

Koliko vremena tokom godine provodite tu?
- Uvek kada imam slobodne dane, između maja i oktobra, ja sam u Miločeru sa svojom porodicom. Taške i ja u ovom stanu provedemo oko dva do tri meseca godišnje, dok Andrej bude i mnogo duže, pošto ostaje sa bakom kada mi moramo zbog posla da otputujemo.

Intervju: Ivana Nikolić

Foto: Risto Božović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti