Ivana Zarić otkriva tajnu svoje lepote

Ivana Zarić otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 05/12/2012

0

Popularna voditeljka Ivana Zarić već skoro dvadeset godina pleni svojim šarmom i neposrednošću sa malih ekrana. Uspešnu televizijsku karijeru odabrala je još kao učenica srednje škole i od tada je stekla simpatije i poverenje brojnih gledalaca koji je trenutno pomno prate u emisiji „Žene“ na "Prvoj" televiziji. U skladnom je braku sa glumcem Ivanom Zarićem koji joj najviše pomaže u vaspitanju njihove dve kćerke Olge i Katarine. Prirodan, negovan izgled i blaga šminka uvek su izbor četrdesetdvogodišnje Ivane. Lepa voditeljka osvaja svojim osmehom, a za njenu mladolikost pre svega su zaslužne nasleđene predispozicije tj. genetika.
Na koji način negujete kosu?
- Sve više pažnje poklanjam svojoj kosi, trudim se da je negujem prirodnim blagim biljnim, ponekad i dečjim šamponima. Moja kosa je tanka i zbog takve njene prirode koristim jako malo balsama a sredstva poput laka za kosu gotovo nikada ne stavljam. Pokušavam da je što manje „mučim“, feniram i tretiram samo kada baš moram.
Kako održavate odličnu figuru?
- Priznajem da izgledam bolje nego što zaslužujem jer zaista sporadično vežbam. Doduše o ishrani vodim računa, jedem mnogo povrća i voća, zdravo se hranim i takav način ishrane prenosim i svojim kćerkama jer je veoma važno, ne toliko zbog izgleda već zbog opšteg dobrog stanja organizma.
Koji je najbolji adut u borbi protiv celulita?
- Unošenje puno tečnosti, pre svega vode, izbegavanje previše slane hrane i gaziranih napitaka. Ne postoji magična formula za borbu protiv ove boljke jer ona dolazi kao posledica nezdravog načina života, brze hrane i stresa, tako da je najbolje na vreme zaštititi se od svega toga, pa će i celulit izostati.
Na koji način negujete lice?
- Čistoca je najvažnija, naravno da pomažu i dobre kreme i tretmani koje vam urade stručnjaci. Još uvek ne koristim ništa agresivno kada je koža mog lica u pitanju, sve što nanosim su preparati koji se kupuju u apotekama i pravljeni su na biljnoj bazi
Šta ste naučili od šminkera sa kojima ste sarađivali?
- Naučila sam da je manje u stvari mnogo više. Da nikada ne treba preterivati sa šminkom, da nikada ne treba naglašavati u isto vreme na primer i usta i oči, već shodno okolnostima naglasiti jedno od to dvoje.
Koji je vaš omiljeni kozmetički tretman?
- Veoma volim i uživam u masažama. To je otreba kako bi se mišići opustili i odličan način da se rešite stresa i napetosti. Nažalost, pored poslovnih obaveza i vremena koje želim da posvetim porodici retko kad to uživanje mogu sebi da priuštim.
Šta prvo primetite na drugim ženama?
- Najpre primetim ten koji zaista može mnogo da otkrije o osobi i njenim navikama, potom kosu, tačnije frizuru i osmeh.
Koji je vaš omiljeni parfem?
- Moj omiljeni parfen trenutno je Lankomov „La vie est belle“, osim što predivno miriše ima i tako optimističan naziv „Život je lep“.
Šta od kozmetičkih preparata i šminke u tašni uvek imate?
- Sa sobom uvek nosim kremu za ruke, omiljeni parfem i karmin.
Kakvo je vaše mišljenje o plastičnoj hirurgiji?
- Apsolutno podržavam plastičnu hirurgiju, ukoliko ne primećujem njenu primenu.
Šta je to najekstremnije što ste spremni da uradite radi lepog izgleda?
- Više ništa ekstremno nisam spremna da uradim radi izgleda, nekada ranije sam eksperimentisala sa načinima šminkanja i promenama boje kose, sada me jedino zanima da izgledam prirodno i negovano i ne volim eksperimente.

Intervju: Jelena Vlahović

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin