Karolina Gočeva otkriva tajnu svoje lepote

Karolina Gočeva otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 23/11/2011

0

Makedonska pevačica Karolina Gočeva oduvek je stidljivo primala komplimente na račun svog izgleda. Iako je mnogi svrstavaju među najlepšepevačice, ona skromno kaže da joj je važnije da se publici svidi zbog svojih pesama nego zbog lepog lica. Nije od onih devojaka koje odvajaju sate na negu i stoje ispred ogledala diveći se svojoj lepoti. Najvažnije joj je da joj kosa uvek bude uredna, zbog čega redovno odlazi u frizerski salon, dok teretane i fitnes-sale nikada ne posećuje. Kada je daleko od pozornice, Karolina odmara svoju kožu, pa šminku skoro i ne koristi. Pobornik je prirodnog izgleda zbog čega uglavnom koristi ružičaste tonove.
Koliko vremena dnevno posvećujete nezi lica i tela?
- Nisam od onih koji će previše vremena trošiti na negu. Imam veoma suvu kožu zbog čega mi je najvažnije da je svakodnevno hidriram. Telo negujem tako što posle tuširanja nanosim mleko za telo „Nivea“ koje mi u potpunosti odgovara. Koži daje svežinu a dopada mi se i njegov neutralni miris. Preko dana na lice nanosim hidratantnu kremu, a uveče ga obavezno očistim losionom. Bez obzira koliko sam umorna šminku obavezno skinem. Koristim i kremu protiv podočnjaka i pojavu prvih bora.
Zbog posla na lice nanosite jaku šminku, da li se i privatno šminkate?
- Kada ne radim, trudim se da odmorim lice, zbog čega šminkanje svodim na najmanju moguću meru. Puder stavljam kada treba da pokrijem neko crvenilo, inače koristim samo rumenilo i maskaru. Uveče umesto karmina na usne nanosim sjaj u boji pudera ili ružičasti, a preko dana koristim labelo.
Posećujete li često kozmetičara?
- Na tretmane lica odlazim svake dve nedelje. Kvalitet kose mi je veoma bitan pa sam njenu negu prepustila profesionalcima. Svaka tri dana idem kod frizera na feniranje, ne pamtim kada sam sama oprala kosu.
Kako održavate vitku liniju?
- Kada je o sportu reč, lenja sam. Znam da bi trebalo da se fizički aktiviram, ali nikako da krenem sa vežbanjem. Oslanjam se na genetiku, pa ne pazim ni na ishranu. Jedem sve, i testenine i slatkiše, ali je moja tajna u tome što nikada ne preterujem. Do sada nikada nisam imala problem sa viškom kilograma i srećna sam što je tako.
Koliko vam je lepota pomogla u karijeri?
- Kada sam počinjala da se bavim pevanjem, znala sam šta želim, a to je da me ljudi više slušaju, a manje gledaju. Zbog toga nisam isticala izgled, lepotu nikada nisam stavljala ispred svog glasa. Moj talenat i muzika su u prvom planu, ostalo je iza toga.
Zbog karijere često boravite u Srbiji. Da li ste razmišljali da se preselite u Beograd?
- Nije jednostavno napustiti Makedoniju i preseliti se u Srbiju. Bilo je dana kada sam o tome razmišljala, ali se uvek vratim na isto, da još nije došao taj trenutak. U Makedoniji su mi porodica i prijatelji i ne bih mogla bez njih. Iz rodnog Bitolja sam se preselila u Skoplje, ali to nije toliko daleko, pa sa porodicom mogu često da se viđam. Trenutno su mi u goste došle moja majka, sestra i njena šestomesečna kćerka sa kojom obožavam da provodim vreme.
Planirate li i vi da se uskoro ostvarite kao majka?
- Želela bih, ali se dete ne planira, ono se spontano desi. Trenutno ne razmišljam o tome jer nemam partnera pored sebe.
Kakvi vas muškarci privlače?
- Ne mogu da kažem šta je to što prvo primetim, jer ne postoji neki određeni tip koji me privlači. Sve moje bivše ljubavi su se uglavnom rodile kroz druženje, tako da su pored izgleda i neki drugi kvaliteti bili presudni. Ne volim kada muškarac preteruje u svojoj nezi, ne dopadaju mi se metroseksualci.
Budući da ste uglavnom imali duge veze, da li ste patili posle raskida?
- Zbog posla moram brzo da se vratim „u kolosek“ i nemam vremena dugo da patim. Bilo je i teških trenutaka, ali se hrabro suočavam sa njima, pa ne traju dugo. Tu su i moja majka i sestra koje su mi i u tim situacijama najveći oslonac.
Verujete li u prijateljstvo posle ljubavi?
- Ni sa jednim bivšim dečkom nisam ostala prijatelj, ne čujem se s njima. Zbog toga ne verujem u prijateljstvo posle ljubavi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin