Zavirite u Madonin stan na Menhetnu

Zavirite u Madonin stan na Menhetnu

20/12/2011

0

Inspirisan glamuroznim Art Deco stilom, Kristofer Čikone, mlađi brat popularne Madone, dizajnirao je enterijer stana u Njujorku za poznatu kraljicu popa.
- Ono što sam najviše želela je samo da volim svoje okruženje - izjavila je Madona o svom stanu na Menhetnu, čije uređenje je poverila svom mlađem bratu Kristoferu, a o svom izboru dizajnera je prokomentarisala:
- Sa kim sam mogla da imam više zajedničkog, ako ne sa onim sa kime sam odrasla. Mi volimo iste stvari, od muzike do hrane.

Ovaj jednostavan apartman, odiše toplotom i udobnošću. Ispunjen delima umetnika u čitavom prostoru, više podseća na neku galeriju.

Kristofer, iako samouk dizajner, uspešno je kreirao perfektno utočište za Madonino privremeno bekstvo od "celebrity" života.
- Želeo sam da napravim njujorški stan za Madonu, ovo mesto je elegantno, spokojno i nije dosadno.


Stan je imao tri zasebne celine, u momentu kada su ga Madona i njen bivši suprug Šon Pen kupili, sredinom 80-ih godina prošlog veka. Kristofer je uspeo da ga reorganizuje uz pomoć arhitekte Stefena Vanga i uredi u Art Deco stilu. Mnoge originalne detalje iz 1915. godine su zadržali, poput kamina i lajsni, koje su uklopili uz nove elemente.


Foto: architecturaldigest.com

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još