Šokirajte celulit novim Avon gelom koji hladi

Šokirajte celulit novim Avon gelom koji hladi

Autor: | 22/03/2018

0

Sa dolaskom proleća, dolazi i vreme za povratak u formu, zbog čega je Avon kreirao idealan anticelulit gel koji hladi – pravu šok-terapiju protiv celulita, zajedničkog neprijatelja za 90% žena. U kombinaciji sa masažerom za telo na baterije, specijalno osmišljenim tako da upotpuni anticelulit negu, gel deluje dvostruko jače i ostavlja struk, butine i zadnjicu zategnutim i glatkim.

Uporna „pomorandžina kora“ nastaje kada kolagen, vezivno tkivo između mišića i kože oslabi zbog prevelike količine masnih ćelija. Inspirisan krioterapijom, anti-celulit gel podstiče proizvodnju kolagena i tako umanjuje vidljivost celulita. Zahvaljujući efektu hlađenja, gel intenzivno prodire do najdubljih slojeva kože, sagoreva masne ćelije i daje savršene rezultate - glatku, zategnutu kožu i stanjenu figuru.

 

Inspirisan limfnom drenažom, masažer podstiče cirkulaciju i izbacivanje tečnosti iz tela, što doprinosi detoksikaciji. Uz redovno korišćenje ova dva inovativna proizvoda, „pomorandžina kora“ postaje prošlost.

Pored gela koji hladi i specijalnog masažera za telo na baterije, Avon je kreirao i napredan Cell Break anticelulit losion obogaćen 5D tehnologijom, Stretch Mark 24 Total losion protiv strija, inspirisan laserskim procedurama, kao i kremu za zatezanje kože grudi – Lift & Tone kremu sa kompleksom arginina.

Novi losioni iz Avon Works linije premijerno su dostupni po ceni od 399 dinara, dok masažer možete poručiti već po ceni od 1.399 dinara u Avon brošuri koja važi od 22. marta do 11. aprila 2018. godine, kao i na sajtu www.avon.rs.

Marija Milenković
Tagovi: Avon

Najnovije vesti