Supermodel i filmska zvezda Grejs Džouns stiže na EXIT!

Supermodel i filmska zvezda Grejs Džouns stiže na EXIT!

Autor: | 28/03/2018

0

Jedna od najvažnijih svetskih umetnica savremenog doba, revolucionarna muzička ikona, supermodel i filmska zvezda, istinski besmrtna - jedna, jedina i neponovljiva Grejs Džous dolazi na EXIT!

Ova nesvakidašnja ličnost nam dolazi iz najviše i poslednje klase "vanzemaljaca", od kojih su mnogi na Zemlji ostavili neizbrisiv trag i nažalost otišli - Bouvi, Prince i Majkl Džekson, menjali su svet sa njom.

Na glavnoj pozornici festivala pokazaće da je još pre Madone, Lejdi Gage i Rijane, kojima je bila najveći uzor, prva uvela avangardnu umetnost i visoku modu u svetske muzičke tokove.

Nenadmašni "Vogue" proglasio ju je "ultimativnom modnom muzom", a muzički autoritet "Rolling Stone" za "neodoljivu umetnicu, modnu ikonu i simbol".

Nakon premijere na filmskom festivalu u Torontu, dugo snimani dokumentarni film o životu fascinantne art-rok aristokratkinje, "Grace Jones: Bloodlight & Bami", imaće i svoju bioskopsku premijeru ovog proleća, upravo pred njenu turneju sa kojom dolazi na tvrđavu.

Bilo da su u pitanju muzičke ili modne transformacije, jedna stvar je sigurna – Grace je to prva uradila i ovogodišnji EXIT biće životna prilika da se ova prava istorijska ličnost i savremena ikona doživi u svom punom sjaju na našoj najvećoj koncertnoj pozornici.

hellomagazin.rs Guliver/Getty