U čemu je tajna savršenog tena Anđeline Džoli

U čemu je tajna savršenog tena Anđeline Džoli

Autor: | 03/05/2018

0

 

Iako je proteklih godina prošla kroz različite faze i težak razvod, zbog čega je izgubila mnogo kilograma, lepota Anđeline Džoli je ostala netaknuta. Lepe crte lica i baršunastu  kožu joj je podarila majka priroda,  a pravilna nega je učinila da joj godine ne naškode.

Lepa Anđa je godinama verna istoj dermatološkinji, doktorki Rondi Rand, koja je otkrila bjuti rutinu holivudske zvezde.

- Anđelina je imala sreću jer je od mame nasledila prekrasnu kožu. Oduvek je bila prirodna lepotica, pa nije trebalo da vodi neku preteranu brigu oko izgleda. Njena bjuti rutina uključuje malo kreme sa zaštitnim faktorom, nežni tonik za čišćenje lica, antioksidanse i prirodne proizvode, i to je to. Hemikalije joj nisu potrebne - ispričala je dermatološkinja i otkrila kako Anđelina uvek sa sobom nosi kremu za lice sa zaštitnim faktorom, kao i da im se susreti u ordinaciji uglavnom se svode na uklanjane pigmentacijskih mrlja od sunca, pomoću laserskih tretmana.

 - Anđelina je morala nešto ranije da se suoči s menopauzom i tu se takođe ključnom pokazala njena bjuti rutina. Čak i kroz promene koje nam nameće to životno razdoblje svake žene, važno je kožu negovati i koristiti kvalitetne proizvode poput antioksidansa i retinola - naglasila je dermatološkinja InStyle.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty