“Frajle” - novi spot u zavodljivoj letnjoj atmosferi

“Frajle” - novi spot u zavodljivoj letnjoj atmosferi

Autor: | 24/05/2018

0

Koferi, točkovi, automobili, avioni, probe, mnogo nastupa, malo odmora – tako ovih dana, ali i svih proteklih meseci, izgleda svakodnevica popularnih “Frajli”. Ipak, u tom haotičnom rasporedu uspevaju da pronađu vremena i za snimanje spotova. Novi mini film uradile su za singl “Nije ovo tuga”, melanholičnu baladu u džez stilu sa aktuelnog albuma “Ljubav na dar”.

I dok se većina muzičara odlučuje za pesme bržih i lepršavijih ritmova, idealnih za tople letnje dane koji predstoje, šarmantne Novosađanke rešile su da naprave priču za zavodljive letnje noći.

- Na prvo slušanje, singl će vas odvesti u neki džez bar iz šezdesetih i pokušati da zajedno s vama preboli svaki stih. Potrudile smo se da dočaramo takav ambijent i da u njega odvedemo slušaoce i gledaoce. Spot je elegantan, usamljenički, pomalo nostalgičan, ali u isto vreme zavodljiv i senzualan – objašnjavaju članice kvarteta koji je više nego uspešnim koncertima u Novom Sadu, Zagrebu i ostalim gradovima još jednom dokazao da je regionalna pop senzacija.

 

U ulozi rediteljke ove romantične crno-bele priče snimljene u kultnoj zagrebačkoj Kinoteci našla se Mare Milin, s kojom “The Frajle” često sarađuju.

Hellomagazin.rs M. Milin
Tagovi: Frajle