Biotherapy dušek – iza svakog dobrog dana stoje još bolji snovi

Biotherapy dušek – iza svakog dobrog dana stoje još bolji snovi

Autor: | 25/05/2018

0

Ako ste umorni od buđenja sa bolovima, konstantne ukočenosti i neprekidnog osećaja tenzije u mišićima, osećate se razdraženo i neispavano i nakon dugog sna, onda je Biotherapy dušek odgovor koji tražite.

Kreiranje ovog jedinstvenog dušeka za primarni cilj ima olakšavanje i eliminisanje svakodnevnih tegoba sa kojima se suočavaju osobe koje pate od problema sa kičmom, ukočenošću, bolovima ili neprijatnim osećajem tenzije.

Navlaka je obogaćena bambusovim vlaknima, što ovom dušeku daje posebna antibakterijska, antialergijska i apsorbciona svojstva, kao i neverovatnu izdržljivost, pa je ovaj model idealan odabir za sve osobe koje pate od alergija, problema sa disajnim putevima i osetljivosti kože.

Troslojno jezgro koje je pažljivo dizajnirano kako bi svaki sloj pružio maksimalne pogodnosti i u potpunosti se prilagodio svakom obliku tela, težini i uzrastu.

Bazni sloj je izrađen od 13 cm potporne standardne poliuretanske pene čija je uloga da obezbedi stabilnu i čvrstu osnovu, spreči telo da utone u podlogu i time sprečava postavljanje kičme u  nepravilan, iskrivljen položaj.

Drugi sloj čini veoma gusta memorijska pena u visini od 4 cm, a njen glavni zadatak jeste da pruži potrebnu mekoću, ravnomerno rasporedi pritisak koji podloga vrši na telo i da spreči koncentrisanje pritiska u takozvanim “kritičnim tačkama”, koje kasnije prepoznajemo kao žarišta bolova i ukočenosti.

Poslednji sloj prilagodljive i meke memorijske pene je ušiven kroz samu navlaku i upravo ta 2 cm memorijske pene doprinose dodatnoj udobnosti i izbalansiranom odnosu tvrdoće i komfora.

Izbalansiran odnos neophodne čvrstine i ultimativnog komfora, napredna prozračenost i pojačana cirkulacija vazduha, fantastičan bestežinski osećaj koji pruža memorijska pena i atraktivna fabrička cena su ono što Biotherapy dušek čine jednim od najtraženijih proizvoda ove kategorija na celom tržištu.

S obzirom da je memorijska i PU pena nepovoljna okolina za razvoj mikroorganizama, ovaj dušek poseduje snažna antibakterijska i antialergijska svojstva, te je odličan izbor za osobe koje pate od alergijskih reakcija, pogotovo na grinje i kućnu prašinu.

Stimulisanjem mišića i njihovom kompletnom relaksacijom, te oslobađanjem od pritiska, spavanje na Biotherapy dušeku obezbeđuje dubok, zdrav i revitalizirajuć san koji dugoročno može uticati na celokupno zdravstveno stanje – od pojačanog imuniteta do boljeg raspoloženja i koncentracije.

Biotherapy dušek je idealan izbor za sve osobe koje žele da uživaju u zdravom i energičnom spavanju, zaborave na postojanje bolova i ukočenosti i bude se savršeno odmorni i spremni za nove izazove.

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Biotherapy