Da li ste za jedan pravi gurmanski fruštuk?

Da li ste za jedan pravi gurmanski fruštuk?

Autor: | 06/07/2018

0

Doručak jeste prvi jutarnji obrok, koji vrlo često zna da bude „na brzaka“, „samo“ par zalogaja uz prvu jutarnju kafu.  A neki ga i neretko izbegavaju uz objašnjenje da nemaju vremena za pripremu, da im ne prija, ili se pak desi da ga jednostavno „prespavaju“.

Ipak, mnogi smatraju da prvi jutarnji obrok ne bi trebalo preskakati, dodatno, ako je reč o fruštukovanju – uživanju u svakom zalogaju, ali na vojvođanski način, natenane. Čak i uz malo vremena, uz maštu i kreativnost možete pripremiti ukusne zalogaje za vas i vama drage osobe.  Uz fruštukovanje se pobedom započinje dan zato što ga započinjemo uz porodicu, prijatelje i zajedničko natenane uživanje u svakom ukusnom zalogaju.

Prošle godine fruštuk kao koncept doručka natenane pokrenula je Neoplanta, a ovog proleća, svojim novitetima nastavlja da iznenađuje i opravdava poverenje potrošača.  Za sve ljubitelje jakih i pikantnih ukusa pripremila je novu Fruštuk ljutu kobasicu. Ovaj novi ukus oduševiće sve one aktivne i dinamične osobe, koji su stalno u pokretu i kojima je potrebna energija da bi uspešno priveli dan kraju. Napravljena po jedinstvenoj recepturi prilagođenoj pravim gurmanima, idealna je za sve one koji vole ljut, originalan i pun ukus svakog zalogaja. Nova Neoplanta Delikates Fruštuk ljuta kobasica savršeno se uklapa kada želite da povratite energiju, ili u posebnoj prilici da pripremite izvanredno ukusne zalogaje za sebe ili vama drage osobe.

Baš zato, kada je fruštukovanje u pitanju, odvojite malo više vremena ujutru i budite spremni za još jedan dobar zalogaj iz Neoplante. Ovog leta prve jutarnje obroke začinite pikantnim ukusom nove Fruštuk ljute kobasice.

Hellomagazin.rs shutterstock
Tagovi: frustuk