Otkrivamo tajnu holivudske zvezde: kako Dženifer Aniston postiže sve?

Otkrivamo tajnu holivudske zvezde: kako Dženifer Aniston postiže sve?

Autor: | 13/07/2018

0

Iako nam deluje da je njihov život bajka o kakvoj i mi maštamo, holivudske zvezde dele mnoge naše obaveze i pored toga moraju mnogo više vremena dnevno da provedu radeći na svom talentu i posebno na svom izgledu.

Dženifer Aniston, mnogima omiljneni lik iz serije Prijatelji, uvek izgleda opušteno, sveže i nasmejano. Njena tajna je u dobroj hidraciji tokom čitavog dana. Za posebne rezultate je potrebna posebna voda zbog čega ova diva uvek sa sobom ima Smart Water – vodu inspirisanu oblacima.

Smart Water je nov proizvod kompanije Coca-Cola koja je u oblacima pronašla inspiraciju da korišćenjem najsavremenije tehnologije ponovi proces kruženja vode u prirodi i stvori vodu koja je idealna hidracija za radoznale, urbane, ambiciozne i motivisane za uspeh. Sa dodatim mineralnim solima magnezijuma, kalijuma i kalcijuma koje joj daju čist, osoben i svež ukus, Smart Water je u svetu već prepoznata kao broj 1 premium brend, a sada je možemo kupiti i kod nas.
Bilo da trenirate koliko i Dženifer ili želite da dostignete ili prestignete uspeh kakav je ona ostvarila samo u sferi koja je vama bitna, znajte da ćete uz pravu hidraciju Smart Water vodom biti spremniji na izazove koje sami postavljate pred sebe ili to pak čini savremeno društvo koje uvek testira naše granice.

hellomagazin.rs Promo