Tuga, suze i razočaranje: Turske glumice kojima je lepota donela patnju

Tuga, suze i razočaranje: Turske glumice kojima je lepota donela patnju

Autor: | 07/09/2018

0


Po visini honorara koje dobijaju, turske glumice se polako približavaju holivudskim koleginicama, ali po lepoti svakako im beže za nekoliko koraka. One su egzotične i zavodljive, krasi ih draž vanvremenske lepote. Pored računa u banci, mogu se pohvaliti i milionima pratilaca na društvenim mrežama. Da sve navedeno nije dovoljno za sreću, dokazuju i životi tri turske lepotice.

 

Asli Enver 

Turska zvezda Asli Enver koju domaća publika gleda kao Sureju u seriji "Istanbulska nevesta", doživela veliko emotivno razočarenje. Nju je neposredno pred venčanje ostavio verenik, muzičar Murat Boz, i to na veoma ružan način.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aslı Murat Boz (@aslimuratb) on Sep 6, 2018 at 9:12am PDT

Nakon što joj je naprasno saopštio da brak nije za njega, otišao je u Majami i promenio broj telefona.  Turski mediji su pisali da nije više mogao da podnese ljubomorne ispade, 34-godišnje lepotice, a svojoj odluci za medije govorio samo jednom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aslı Enver Fan (@aslienver1fan) on Sep 7, 2018 at 1:03am PDT


-Asli je meni veoma, veoma draga osoba. Priča se svašta, ali to su stvari koje trebaju ostati između nas dvoje - rekao je znatiželjnim medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Murat Boz (@muratboz) on May 12, 2018 at 3:16pm PDT


Asli se nije oglašavala ovim povodom, u javnosti se držala dostojanstveno, ali njeni prijatelji su govorili da je Muratova odluka potpuno slomila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on Sep 21, 2015 at 9:28am PDT

Merjem Uzerli

Legendarna sultanija Hurem koju je tumačila lepa turska glumica nikoga nije ostavila ravnodušnim. Mnogu su joj zavideli na snazi i bojali se njene odlučnosti, ali Merjem je u privatnom životu potpuno drugačija od lika koji je tumačila.

Kako je serija "Sulejman veličanstveni" postigla veliku populanost, Merjem nije umela da se nosi sa tom životom promenom. Često je govorila kako je serija iscrpela, a susret sa  Kanom Atešom bio je fatalan za nju. Ubrzo je zatrudnela ali turski zavodnik, koji je već imao dvoje dece,  nije želeo još jedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by آخرین اخبار هنرمندان ترکیه ™ (@turkiye_magazin) on Mar 31, 2015 at 3:34am PDT


-Rekao mi je: Ja već imam dvoje svoje dece i treće mi ne treba. Moraš da abortiraš! Uostalom, zar ne misliš da je tako najbolje za oboje. Pomisli samo šta će novine pisati. Reći će da si napustila seriju zbog trudnoće, da si lagala. Ova beba će sve upropastiti. Abortiraj, to danas svi rade! - bila je iskrena Hurem. Sve to je uništilo te je pokušala samoubistvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by turkish_series_actor_ (@turkish_series_actor) on Sep 7, 2018 at 3:10am PDT


-U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše - govorila je ona o najtežem životnom periodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on Aug 9, 2018 at 6:38am PDT


Hurem se u februaru 2014. godine porodila i na svet doneća ćerkicu Laru. Tada joj se ceo život okrenuo na bolje. Ona je bila ceo njen svet.

 

Fahrije Evdžen (32)

Kada su Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen niko nije bio iznenađen. Atraktivni i uspešni odlično su pristajali jedno drugom, a ubrzo su  dobili titulu najlepšeg turskog para.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Sep 3, 2013 at 6:41am PDT

Njikova velika ljubav krunisana je bajkovitim venčanjem u raskošnoj vili “Sait Halim-paša Jalisi”, koja se nalazi u najlepšem delu Istanbula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @buseonthego on Jun 29, 2017 at 12:22pm PDT

I dok su svi mislila da par uživa u bračnom životu podjednako kao i onom pre njega, stigla je vest da je njihov brak u krizi zbog situacije u kojoj se našao turski glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on May 7, 2018 at 8:28am PDT


Naime, mediji sa Bosfora tvrde  da se Burak bori sa depresijom, zbog čega je i napravio pauzu u karijeri.

 

 

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram