Sa njima nema romatike: Znakovi zodijaka kojima je  posao važniji od ljubavi

Sa njima nema romatike: Znakovi zodijaka kojima je posao važniji od ljubavi

30/10/2018

0

Ovnovi imaju izražen takimičarski duh i drugo mesto im je neprihvatljivo, dok Bikovi imaju sve osobine presudne za uspešnu karijeru, ali ne i uspješan brak. Lavovi su, pak rođeni vođe.

Njihov um je stalno u poslu, posebno ako rade ono što žele, tako da ne mogu pronaći prostor za bilo što drugo pa čak ni za ljubav.

Pogledajte za koje znakove Zodijaka je posao važniji od ljubavi.

Ovan

Oni žive za konkurenciju i promociju na radnom mestu. Za njih, uspeh na poslu znači sve! Većina Ovnova neće prestati dok ne dostigne vrhunac svoje karijere, čak i ako to znači ostavljanje svega iza sebe. Pa, ako ste zaljubljeni u Ovna, trebalo bi da budete svesni njihovog lošeg temperamenta i agresivnosti, ali to ne shvatajte lično, jer ove negativne osobine najčešće stimuliše stres na poslu i stalna užurbanost.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/apsolutni-sampion-u-neveri-koji-horoskopski-znak-se-najcesce-upusta-u-preljubu/

Bik

Bikovi su veoma moćni i puni samopouzdanja. Skoro uvek sebe stavljaju na prvo mesto (na dobar način) i veoma im je bitna karijera.

Zbog svog prirodnog šarma i sposobnosti oni se lako kreću od jednog do drugog napretka. Iako uživaju u odnosima i ljubavima, postoje trenuci kada su previše usredsređeni na materijalni luksuz koji dolazi sa uspehom, tako da mogu zaboraviti da imaju svog voljenog pored sebe.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/vazi-za-sve-horoskopske-znakove-ove-lekcije-ne-smete-propustiti-kraja-2018/

Lav

Lavovi su najdominantniji u odnosu na sve druge znakove, što im daje prednost kada je u pitanju karijera. Da ne pominjemo činjenicu da Lavovi mrze biti u poziciji u kojoj im drugi moraju govoriti šta da rade. Bez obzira na specifične osobine koje poseduju, kao što su kreativnost, velikodušnost ili neodoljivost, Lavovi tačno znaju šta da kažu i rade na radnom mestu kako bi se popeli na vrh. Iako su odlični partneri i mogu izgraditi snažnu vezu, ponekad ih potraga za karijerom može učiniti slepim prema ljubavi njihovog života.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/uvek-ispred-svih-za-nju-ne-postoji-ne-koji-horoskopski-znak-je-celicna-lejdi/

Devica

Za razliku od prethodna tri znaka, Devica nema želju za uspehom. Ali, oni su zavisni od svog rada i često bez obzira na to, brzo postižu uspeh u karijeri. Njihova strast za vrednim radom jednostavno ne ostavlja prostor za ozbiljnu vezu, čak i kada bi je želeli. Device su previše usredsređene na detalje u kući i na radnom mestu, tako da jednostavno ne mogu pronaći vreme da se fokusiraju na drugu osobu pored njih, sa kojom će morati da dele sve u svom životu.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/ne-odustaju-i-kad-nisu-u-pravu-tri-najtvrdoglavija-horoskopska-znaka/

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Guliver/Thinkstock

Pročitajte još

Najnovije vesti