Tehnika starog Japana: Izlečite visok pritisak jednom čašom vode

Tehnika starog Japana: Izlečite visok pritisak jednom čašom vode

Autor: | 04/12/2018

0

U službi opšeg zdravlja ali i kao deo terapije izlečenja od mnogih ozbiljnih oboljenja može se koristiti voda na prazan stomak odmah čim ustanemo ujutru.

U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I mnogi medicinski testovi su takođe uvideli prednosti te tehnike.

Lečenje vodom daje rezultate za "stare" i ozbiljne bolesti kao i za "nova" moderna obolenja – priznato je kao stopostotno efikasno za lečenje sledećih bolesti: glavobolja, bolovi u telu, srčani sistem, artritis, brzi otkucaju srca, epilepsija, masnoća u krvi, bronhitis, astma, tuberkuloza, meningitis, bolesti bubrega i mokraćnih organa, povraćanje, gastritis, dijareja, hemoroidi, dijabetes, zatvor, sve bolesti očiju, bolesti maternice, rak i menstrualani poremećaji, bolesti uha, grla i nosa.

Metoda lečenja:

1. Čim se probudite ujutro, pre nego operete zube, popijte 4 x 160 ml (640ml) čaša mlake vode

2. Operite zube i usnu šupljinu i nemojte jesti ni piti ništa narednih 45 minuta.

3. Nakon 45 minuta možete normalno jesti i piti

4. Nakon 15 minuta (koliko je trajao vaš doručak/ručak/večera) nemojte jesti ili piti ništa narednih 2 sata

5. Oni koji su stari ili bolesni i ne mogu popiti 4 čaše vode odmah na početku (dok se ne priviknu) mogu početi tako da popiju odjednom koliko mogu a onda svakim danom povećavati količinu vode dok ne dosegnu te 4 čaše vode.

6. Ova metoda izlečiće bolesne, a i zdravi će uživati još veće zdravlje.

U nastavku pročitajte koliko je vremena potrebno za lečenje određenih bolesti

U službi opšeg zdravlja ali i kao deo terapije izlečenja od mnogih ozbiljnih oboljenja može se koristiti voda na prazan stomak odmah čim ustanemo ujutru.

Koliko je dana potrebno da se izleče sledeće bolesti:

1. Visoki krvni pritisak – 30 dana
2. Gastritis – 10 dana
3. Dijabetes – 30 dana
4. Zatvor – 10 dana
5. Rak – 180 dana
6. Tuberkuloza – 90 dana
7. Oni koji imaju artritis, ovu metodu lečenja mogu provoditi samo 3 dana u prvoj nedelji, a od druge nedelje nadalje na dnevnoj bazi.

Ovo lečenje nema propratnih efekata, osim što ćete češće ići da mokrite.

Dobro bi bilo da ovo uzmemo za dnevnu praksu tokom celog života, a ne samo dok lečimo bolest. Pijete vodu i ostajete aktivni.

Ima smisla. Kinezi i Japanci piju vruć čaj tokom jela, a ne hladnu vodu. Možda je vreme da usvojimo njihove navike pijenja (u malim gutljajima) tokom jela.

Lepo je popiti neko hladno piće nakon obroka, ali hladna voda će zbiti masnoće koje ste upravo konzumirali i usporiće probavu. Kada takve tvorevine reaguju s kiselinom, razbiju se i creva ih apsorbiraju brže nego tvrdu hranu. To će izbrazdati creva (oštetiti crevne resice) i uskoro će uzrokovati debljinu i voditi do raka. Zato je bolje piti toplu supu ili toplu vodu nakon jela.

Važna napomena o srčanom udaru: Morate znati da nisu uvek isti simptomi pre srčanog udara bol u levoj ruci. Budite svesni intenzivne boli u vilici.

Mučnina i intenzivno znojenje takođe su uobičajeni simptomi. Šezdeset odsto ljudi koji su imali srčani udar tokom sna nisu se više probudili. Bol u vilici može da vas probudi iz čvrstog sna. Budite pažljivi i svesni toga. Što više znamo, imamo više šanse za preživljavanje…

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Thinkstock