Nisu samo geni zaslužni: Pet tajni lepote Šerliz Teron

Nisu samo geni zaslužni: Pet tajni lepote Šerliz Teron

Autor: | 04/12/2018

0

Jedna od najlepših žena Holivuda svakako je glumica Šarliz Teron. Ova diva pravi je dokaz za to da za besprekoran izgled nisu potrebne operacije već pridržavanje nekoliko osnovnih pravila za lepotu koje može da usvoji svaka žena. Sledećih pet tajni lepote ključ su savršenog izgleda ove lepe glumice, a mogu da posluže i vama.

1. Nikad ne zanemarujte trepavice

Šarliz smatra da su trepavice najlepši ukras na licu i nigde ne izlazi bez maskare i uvijača za trepavice koji u par poteza čine čuda.

2. Uvek nosite parfem

Čak i ako odlazi na trening, lepa glumica nikad ne zaboravlja da stavi parfem. Taj mali, ali upečatljiv detalj daje joj osećaj posebnosti jer, kako kaže, izdvaja je iz mase.

3. Mnogo sna i kvalitetne kreme čine čuda

Šarliz ceni san više nego bilo šta drugo. Svake večeri odlazi vrlo rano na spavanje, a budi se pre 6 sati ujutru. Njena jutarnja nega sastoji se od umivanja hladnom vodom i kreme sa SPF zaštitnim faktorom, dok uveče dubinski čisti lice, a zatim nanosi serum, kremu za područje oko očiju i bogatu, hidratantnu kremu.

4. Ricinusovo ulje spas je za kosu

Glumica kosu jednom nedeljno bogato namaže ricinusovim uljem, pa njim promasira i teme kako bi podstakla cirkulaciju i ubrzala rast kose.

5. Pilates je efikasniji nego što mislite

Iako nikada nije imala problema s kilogramima, Šarliz već poslednjih nekoliko godina održava telo vitkim i zategnutim uz treninge pilatesa. Tvrdi da se nakon njih oseća odlično i da su potpuno promenili njeno telo.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Šarliz Teron

Najnovije vesti