Ponovo na malim ekranima: Danijela Pantić Conić o zdravoj ishrani bez mesa na jednostavan način

Ponovo na malim ekranima: Danijela Pantić Conić o zdravoj ishrani bez mesa na jednostavan način

Autor: | 10/12/2018

0

Danijela Pantić Conić uskoro će obradovati gledaoce Kitchen TV novim kulinarskim serijalom.

Danijela ovih dana vredno radi u studiju, a cilj joj je, kako kaže, da pokaže kako se, na jednostavan način, pripremaju ukusna i zdrava jela bez mesa. To nije sve, jer popularna voditeljka, koja se posle kviza “Slagalica” posvetila i zdravom načinu života, ima i puno saveta za sve vegetarijance i vegane.

– Dugo sam razmišljala da pokrenem TV emisiju koja bi se bavila zdravom hranom i zdravim načinom života. Nikada nisam bila ljubitelj mesa, iako sam odrasla na tradicionalnoj kuhinji. Međutim, vremenom sam shvatila šta mi prija, a to prenosim i na sina. Ovako pripremljena hrana ima mnogo prednosti i moja želja je da prenesem ljudima iskustvo koje sam stekla. Vidim da imam sve više istomišljenika, pa sam sigurna i da će serijal biti lepo primljen – izjavila je Danijela i dodala da je na ovaj način spojila dva zadovoljstva i ljubavi – televiziju i spremanje hrane.

Serijal Danijele Pantić Conić naći će se na programu Kitchen TV ove zime. Prijatno gledanje!

 

View this post on Instagram

 

Uskoro na Kitchen TV: Vege izazovi sa Danijelom! Coming soon on Kitchen TV - Vege challenges with Danijela #vegan #influencer #tvshows #foodtvshows #healthylifestyle #healthyfood #lovevegan

A post shared by Danijela (@danijelapanticconic) on Dec 5, 2018 at 2:30pm PST

hellomagazin.rs kitchentv.rs/promo

Najnovije vesti