Tradicionalni 22. humanitarni izbor najlepše novogodišnje jelke hotela Hyatt Regency Beograd

Tradicionalni 22. humanitarni izbor najlepše novogodišnje jelke hotela Hyatt Regency Beograd

Autor: | 13/12/2018

0

Hyatt Regency Beograd dvadeset i drugi put, tradicionalno je organizovao Izbor najlepše novogodišnje jelke - dobrotvornu prazničnu manifestaciju prilikom koje svoju kreativnost predstavlja sedam kompanija, čiji zaposleni ukrašavaju jelke koje su postavljene u holu hotela Hyatt Regency Beograd od 1. decembra 2018. do 9. januara 2019. godine.

Ovogodišnja tema za dekoraciju jelki nosi naziv „Kada igra zanese i sve loše odnese”.

   

Prvi put ove godine imali smo tri pobedničke jelke.

Titulu pobednice zahvaljujući najvećem broju lajkova na zvaničnoj facebook stranici hotela Hyatt Regency Beograd ove godine ponele su dve jelke kompanija Generali osiguranje Srbija i Lidl Srbija koje su postigle jednak broj glasova, i to preko 3000.

Ove godine nezavisan žiri u sastavu glumac Andrija Kuzmanović, glumica Tamara Krcunović, pevačica Lena Kovačević, voditelj Slavko Beleslin je jednoglasno proglasio za pobednika jelku kompanije Lepota&Zdravlje koja je ove godine okitila jelku uz pomoć mališana iz predškolske ustanove Trešnjober.

Pobednička jelka šalje poruku koja će stići i do mališana i do odraslih, da u sebi treba sačuvati dečiju maštu iskrenost i radost, jer život je igra u kojoj je najbitnije nositi uvek osmeh na licu.

Ukupan iznos participacije kompanija učesnica od 5.600 evra, biće doniran Fondaciji SOS Dečija sela Srbija i to SOS Dečijem selu koje je oformljeno u Kraljevu 2004. godine za decu bez roditeljskog staranja u Srbiji.

Takođe ove godine smo u mogućnosti da kroz korporativni program Hyatt Community Grant doniramo dodatni novac Fondaciji SOS Dečija sela Srbija u iznosu od 10.000 dolara njihovom programu Jaki Mladi.

 

Hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti