Zlatno pravilo i jedan trik: Tajne savršene kože vojvotkinje Megan

Zlatno pravilo i jedan trik: Tajne savršene kože vojvotkinje Megan

Autor: | 21/03/2019

0

Supruga princa Harija je za kratko vreme dobila status modne ikone zbog odvažnih i osobenih modnih izdanja. Neki to pripisuju urođenom ukusu, drugi bogatstvu koje joj je otvorilo mnoga vrata, pa i sveta visoke mode. Ipak, ono što se mora priznati je da vojvotkinja Megan izgleda besprekorno.

Osim što je uvek obučena bez greške, ova 37-godišnjakinja može da se pohvali i savršenim tenom. U intervjuu za magazin "Fashionista" mejkap atrista Danijel Martin, koji je bio zadužen za Meganinu šminku na venčanju, otkrio je u čemu je tajna njene baršunaste kože.

Megan Markl ponovo na udaru javnosti: Vojvotkinja u mladosti nije bila tako “savršena”?

-Vojvotkinja ima savršenu kožu,a jedna od stvari koje se bespogovorno pridržava je hidratacija. Pije puno vode i jako puno vodi računa o sebi-

Govoreći o bivšoj zvezdi serije "Suits" otkrio je da ona koristi kreme na bazi ulja i vode, kao što je hijaluronska kiselina.

Za nastanak površinskih bora zaslužna je dehidracija kože, ali i hladan vazduh, izlaganje kože ultraljubičastim zracima a hijaluronska kiselina koži vraća posebnu vlažnost i ima regeneritivni učinak.

Danijel Martin je otkrio i jedan trik kom vojvotkinja pribegava.

-Megan često balzam za usne nanosi na kožu lica kako bi pojedine delove naglasila. Osim što je odlično rešenje za suvu i ispucalu kožu daje delikatan sjaj na prirodnoj svetlosti - ispričao je poznati šminker.

 

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty

Najnovije vesti