Jelena Dokić smršala 40 kilograma: Bila sam očajna, od stida nisam izlazila iz kuće (foto)

Jelena Dokić smršala 40 kilograma: Bila sam očajna, od stida nisam izlazila iz kuće (foto)

Autor: | 27/03/2019

0

Zvali su je teniskim čudom. Bila je mlada, ambicozna i spremna da vlada belim sportom.  Proricana joj je velika karijera, ali nije uspela da do kraja ostvari svoj potencijal. U autobiografskoj knjizi koju je izdala 2017. godine, otkrila je kako ju je otac Damir, od koga je poblegla, fizički zlostavljao

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angel in the storm (@angelfloydandhercat) on Jan 14, 2019 at 10:12pm PST


Jelena Dokić je tenisku karijeru završila 2014. godine, a najbolji plasman na VTA listi bio joj je četvrto mesto. Danas živi u Australiji, a zbog svega što joj se dogodilo, upala je u depresiju koju je lečila hranom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA DOKIC ?????? (@dokic_jelena) on Jan 23, 2019 at 6:40pm PST


U oktobru prošle godine imala  je 120 kilograma zbog čega kako kaže nije izlazila iz kuće. Ipak, uz pomoć  dijete Dženi Krejg, koja se smatra jednim od najpoznatijih "gurua" za mršavljenje na svetu, uspela je da skine čak 40 kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA DOKIC ?????? (@dokic_jelena) on Mar 25, 2019 at 2:45am PDT

- Mislila sam da je vreme da se suočim sa osuđivanjem, negativnošću i kritikom koja potiče od javnosti i na društvenim mrežama i da stavim sebe i svoju borbu pred oči svih ljudi, da bih inspirisala, motivisala druge i da im pomognem, pogotovo ženama - napisala je Dokićeva na Instagramu uz fotografije koja pokazuje koliko je smršala.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: jelena đokić

Najnovije vesti