Dnevni boravak koji kreira trendove

Dnevni boravak koji kreira trendove

Autor: | 11/04/2019

0

Dnevna soba je deo vašeg stana ili kuće u kome provodite najveći deo svog vremena u relaksaciji, razgovoru sa svojom najdražim osobama i prijateljima i mnogim drugim sličnim aktivnostima. Ona je mesto gde dolaze gosti kako bi seli, uživali, proslavljali važne datume... Uvek je poželjno da malo eksperimentišete sa dizajnom ove oblasti u okviru modernih koncepata. Mogućnosti uređenja prostora vaše dnevne sobe su beskrajne, dok kriterijumi zavise umnogome od volje ukućana. Dizajneri iz Forma Ideale, vam donose najnovije trendove i predloge u oblasti dizajna enterijera dočarani visokim sjajem.

Regal BRUNO, sa kombinacijom korpusa u opak belom dezenu, frontovima presvučenim belom lak folijom i dekorom sivog hrasta, predstavnik je novog koncepta dizajna. Za razliku od tamnih wenge tonova koji su godinama krasili tople porodične domove starijih generacija, savremeni trendovi promovišu trend pročišćenijih belih tonova visokog sjaja koji odišu dobrom energijom i na najbolji način bude inspiraciju.

Moderno dizajniran klub sto BERT ili komoda LOUIS 3K1F daće određenu dozu svežine i svetlosti u dnevnoj sobi taman onoliko koliko je dovoljno posle napornog dana za opuštanje u ambijentu dnevne sobe. Pratite trendove i kreirajte svoje uz Forma Ideale.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: forma ideale

Pročitajte još

Najnovije vesti