Omiljeni tretman podmlađivanja zvezda dostupan i u Srbiji

Omiljeni tretman podmlađivanja zvezda dostupan i u Srbiji

Autor: | 20/12/2019

0

Clear Lift laserski tretman, omiljeni tretman podmlađivanja zvezda, od sada dostupan i u Srbiji u centru Derma Viva

Clear Lift laserski tretman, jedan od najpopularnijih tretmana za prirodno podmlađivanje lica među svetskim zvezdama, nedavno je proglašen i za najbolji antiaging tretman za 2019-2020 u Velikoj Britaniji na prestižnom takmičenju MyFace MyBody.

Zbog velike popularnosti među javnim ličnostima, Clear Lift laserski tretman, u momentu kada se pojavio na svetskoj sceni, testirao je renomirani internacionalni lajfstajl magazina www.luxuriousmagazine.com i ocenio kao “revolucionarni tretman” i “magiju u pauzi za ručak”.

Clear lift tretman kod nas je dostupan u centru zdravlja i lepote Derma Viva iz Čačka.

- Prednost ovog lasera je što je upotreba prijatna za pacijenta, a rezultati očigledni. Tokom tretmana, neoštećujući površinu kože, laserski zrak dopire do nadubljih slojeva kože i pokreće lanac stvaranja velikih količinina elastina i kolagena. Tako se ciljano stimulišu prirodni procesi u koži, zateže i regeneriše opuštena koža i ublažavaju fine linije i bore. Fotoakustičnim efektom koji ClearLift istovremeno razvija, istovremeno se razlaže pigment fleka i kapilara pa koža ponovo dobija ujednačenu boju - ističe dr Antonela Vučetić, specijalista dermatovenerologije, koja uspešno vodi ordinaciju Derma Viva već 12 godina.

dr Antonela Vučetić, specijalista dermatovenerologije

Testirajući Clear Lift laserski tretman ekipa magazina luxuriosmagazine.com istakla je da je:

  • Idealan za prilike poput venčanja ili proslava u kojima želite da izgledate posebno dobro, jer je efekat blistavosti i sjajaj kože vidljiv odmah tokom prvih nekoliko dana
  • Pravi izbor za one koji ne žele da idu “pod nož” a priželjkuju dugotrajnije efekte podmlađivanja, zato što jedrina i zategnutost kože postaju sve očigledniji u mesecima nakon tretmana;
  • Pogodan za sve dame iznad 25 godina koje žele da do podmlađenog izgleda dođu brzo i lako jer traje samo 30 minuta (nešto duže ako tretitrate vrat i dekolte), ne izaziva bol, ne ostavlja crvenilo i druge tragove na koži, a pristupačan je po ceni.

U centru lepote i zdravlja Derma Viva u Čačku, Clear Lift tretman sprovodi se uz upotrebu licenciranog Alma Clear Lift lasera u okviru platforme HarmonyXL Pro, koja tretira preko 65 indikacija potvrđenih od strane FDA (Američke Uprave za hranu i lekove).

Ovaj multilaser vam pruža mogućnost da kombinujete Clear Lift i druge tretmane podmlađivanja, lečenja akni, uklanjanja fleka ili tetovaža…

Svoj termin u centru Derma Viva možete rezervisati pozivom na: 032 327 524  ili  066 327 524, i online na sajtu www.dermaviva.rs.

hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti