Nova oaza luksuza: Otvoren prvi ekskluzivni Maserati salon u Beogradu

Nova oaza luksuza: Otvoren prvi ekskluzivni Maserati salon u Beogradu

Autor: | 12/04/2024

0

Delta Auto grupa predstavila je prvi ekskluzivni Maserati salon u Beogradu (Omladinskih brigada 33a, Novi Beograd), koji je koncipiran po najvišim standardima ovog prestižnog italijanskog brenda. Ova jedinstvena oaza luksuza donela je poseban, inspirativni duh Italije i u našu prestonicu.

Promo

 

Uz zvuke inspirativnih italijanskih nota u izvedbi Lene Kovačević i "fine dining" koncept gastronomskog umetnika Bojana Lacmanovića Magija, zvanice su uživale u sofisticiranoj atmosferi i nesvakidašnjem ambijentu novootvorenog najsavremenijeg servisa koji se nalazi na istoj lokaciji.

Promo

 

Kreiran u skladu sa najnovijim vizuelnim identitetom koji je predstavljen u Milanu pre tačno godinu i po dana, novi Maserati salon srpsku prestonicu postavlja rame uz rame sa najvećim svetskim metropolama, poput Hongkonga, Tokija, Los Anđelesa, Londona, Berlina i drugih. Dizajn ovog nesvakidašnjeg prostora potpisuje njujorški studio "Eight Inc." koji stoji iza svetski poznatih projekata poput "Apple Storea".

Promo

 

Brend Maserati više od 100 godina simbolizuje prepoznatljivu italijansku estetiku, inovativnu tehnologiju i strast prema automobilizmu i zato je svaki aspekt novootvorenog salona savršeno uklopljen u luksuzni karakter brenda - od elegantnog, modernog enterijera, do pažljivo odabrane ambijentalne rasvete i najsavremenije AV tehnologije.

Promo

 

U Maserati salonu izloženi su najnoviji prestižni modeli, koji predstavljaju sinonim za vrhunsku izradu, performanse i ekskluzivnost. Ovaj prostor je koncipiran tako da su automobili posebno osvetljeni i izloženi poput skulptura u umetničkoj galeriji, gde je na centralnom mestu posetilac koji istražuje suštinu luksuznog Maserati brenda.

Promo

 

Unutar salona izloženi su aktuelni modeli "Grecale", kao i jedan od 75 primeraka u svetu Maserati Gran Turismo Trofeo Primaserie, dok potencijalni klijenti imaju priliku da kreiraju potpuno autentičan Maserati primerak u skladu sa svojim afinitetima kroz program individualizacije "Fuoriserie".

Promo

 

U okviru ekskluzivnog "Lifestyle" segmenta posetiocima salona na raspolaganju je originalni Maserati odevni, putni i asesoar program, kao i mogućnost istinskog uživanja u najboljem italijanskom espresu u komfornoj bar-zoni.

Promo

 

Ljubiteljima Maserati brenda i luksuznog životnog stila u Srbiji i regionu od sada je na jednom mestu na raspolaganju ekskluzivan prodajno-servisni kompleks koji omogućava jedinstveno iskustvo.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Promo