Vreme je za medicinu budućnosti

Vreme je za medicinu budućnosti

Autor: | 27/02/2024

0

Doktorka Ljudmila Vukosavljević otkriva sve prednosti kvantne medicine i kako jednostavnom primenom flastera s frekvencijama na prirodan način možemo da ublažimo bol i podstaknemo energetski, emocionalni i hormonski balans 

Kako oblast medicine raste i širi se, nova naučna dostignuća obećavaju veliko poboljšanje kvaliteta života. Kvantna fizika je polje koje se ukršta sa medicinom mnogo više nego što se prvobitno mislilo. Još krajem prošlog veka Nikola Tesla je tvrdio kako će razvojem i ispitivanjem “nevidljivih sila” čovečanstvo napredovati brže nego što je napredovalo do tada. Mnogi kvantni fizičari ljudsko biće videli su kao mrežu energetskih polja. Kvantna medicina je relevantno napredno polje.

Poslednja reč biotehnologije i najzanimljiviji su flasteri sa frekvencijama, najnoviji proizvodi kvantne medicine kojima se na jednostavan način mogu umanjiti napetost i nervoza, može se popraviti raspoloženje, obezbediti bolja koncentracija, poboljšati san, osloboditi blokada koje izazivaju bolove i upale, mogu se ublažiti menstrualne tegobe i stabilizovati ciklus, regulisati simptomi perimenopauze i menopauze. Potpuno su neškodljivi, jer ne sadrže hemijska jedinjenja, vodootporni su i mogu se koristiti bez ograničenja.

Da je ovo medicina budućnosti potvrđuje i Ljudmila Vukosavljević, doktor medicine, akupunkture i BICOM biorezonantne metode i predavač iz oblasti akupunkture i kvantne medicine koja živi i radi na relaciji Beograd-Dubai.

Jasmina Stojanovic

 

- Moje znanje iz konvencionalne medicine, uz poznavanje akupunkture i kvantne medicine dalo mi je čvrst osnov da ljudsko biće posmatram kroz holistički i integrativni pristup, da omogućim pacijentima i lečenje uzroka, a ne samo posledice, pre svega kroz zdraviji i kvalitetniji način života. U medicinskoj ustanovi "Bicom Vista", koja se nalazi u Beogradu, koristimo najnovija tehnološka dostignuća, BICOM aparat poslednje generacije kojim se mogu otkriti stvarni, često prikriveni uzroci bolesti.

"Bicom" terapija je dokazala efikasnost pri lečenju mnogih bolesti i poremećaja kao što su alergije, gastrointestinalne tegobe, intolerancija na životne namirnice, kardiovaskularne i urogenitalne tegoba, hormonski disbalans, sportske povrede, bolna stanja, napetost, stres… Da li ova metoda utvrđuje različite uzroke bolesti i kod pacijenata sa istim simptomima?

- Da, biorezonantna metoda u mnogim slučajevima može utvrditi različite, često prikrivene uzroke bolesti i kad postoje isti simptomi kod pacijenata. To postižemo pomoću BICOM aparata. Posle utvrđivanja dijagnoze za svakog pacijenta radi se individualni plan terapije.

Kako izgleda terapija?

- Prilikom terapije BICOM aparatom postavljaju se aplikatori na određene delove tela pacijenta koji može da sedi ili leži. Jedan tretman traje 30 do 45 minuta. Terapija se doživljava kao prijatna i potpuno je bezbolna. Cilj terapije je da se umanje svi uticaji koji izazivaju bolest i tako ponovo aktiviraju sopstvene odbrambene snage. Broj tretmana zavisi od različitih faktora. Važno je napomenuti da biorezonantna BICOM metoda nema negativnih efekata, a procedura je potpuno bezbedna.

Jasmina Stojanovic

 

Spoznaja da su celokupna materija i energija u neprekidnom kretanju i promeni postaje osnova da se kroz tu prizmu razume i ljudsko biće. Kvantna medicina koja koristi kvantnu fiziku u biomedicinske svrhe polako postaje medicina budućnosti, međutim, mi i danas imamo mogućnost da bol saniramo bez lekova? Kako je to moguće? Kako ublažiti akutne i hronične bolne simptome?

- Bol je uznemirujući osećaj često uzrokovan intenzivnim ili štetnim stimulansima. Neprijatno čulno i emocionalno iskustvo povezano sa stvarnim ili potencijalnim oštećenjem tkiva. Zahvaljujući brendu "Biofield Care Srbija, danas su nam dostupni mali energetski flasteri koji mogu da pomognu u preventivi i olakšavanju manjih tegoba, ali i ozbiljnih poremećaja. To nije ništa neobično jer sva živa energetska bića i ljudi imaju frekvenciju. Svi aspekti našeg života, fizičko zdravlje i bolesti, emocije, misli, deluju prema zakonima kvantne fizike, pa je za vraćanje u ravnotežu najbolje koristiti moć frekvencija. A ovi flasteri mogu da pomognu u regulaciji bola, emocija, hormona na vrlo jednostavan naćin.

- Da bismo otklonili energetske blokade koje izazivaju bol, moja preporuka kao doktora konvencionalne i kvantne medicine je da jednostavno zalepite "Recovery" flaster i olakšate sebi. Flaster se nanosi direktno na mesto bolova ili upale mišića, tkiva i zglobova. U slučaju otvorenih rana stavlja se blizu rane.

Sjajno je čuti da podizanje energetskog stanja nikada nije bilo jednostavnije, gotovo kao stavljanje flastera, zar ne?

- Nova linija flastera sa frekvencijama dovodi u balans naš organizam tako što mu daje specifične frekvencije sa kojima naše ćelije ulaze u rezonancu i vraćaju se u stanje ravnoteže. Lepeći flastere na određene tačke na telu možemo da popravimo raspoloženje, smanjimo stres, ubrzamo proces oporavka i regulišemo ciklus. Jednostavno zalepite flastere i počnete da osećate pozitivnu promenu.

Jasmina Stojanovic

 

Perimenopauza je faza pre menopauze, turbulentan, ali prirodan proces o kojem se ne priča glasno. To je period koji predstavlja završetak reproduktivnog životnog perioda žene i mnogima može da naruši dosadašnji stil života. Šta vi preporučujete ženama kako bi smanjile neprijatne simptome kao što su promene raspoloženja, glavobolje, gojenje, poremećen san, valunzi i noćno znojenje?

- Ono što se u ovom periodu dešava je da jajnici prestaju da funkcionišu, što je izuzetno stresno za organizam žene. Period perimenopauze i menopauze označava kraj plodnosti, prestaje lučenje estrogena, što izaziva brojne neprijatnosti i izaziva hormonalnu neravnotežu. Moja preporuka bi bili "Harmony" flasteri sa frekvencijama, koji se lako nanose i vodootporni su, tako da vas neće sprečavati u svakodnevnim aktivnostima. Oni sadrže kombinaciju frekvencija koje uspostavljaju ravnotežu hormonskog sistema žena i kada ih jednom otkriju, postaju tajni saveznik i mlađih devojaka i žena koje imaju probleme sa ciklusom, PMS-om, začećem, endometriozom, policističnim jajnicima, ali i svih žena koje se spremaju za proces vantelesne oplodnje.

Promo

 

- Flasteri "Harmony" ne sadrže hormone, niti bilo kakva hemijska jedinjenja koja prodiru u kožu, nisu transdermalni. Samim tim su bezbedni i za one kojima je zabranjena bilo kakva hormonska terapija, a mogu nam pomoći kod pomenutih simptoma perimenopauze i menopauze, pogotovo valunga, noćnog znojenja, lošeg sna i naglih promena raspoloženja. Lepe se na kožu i menjaju na sedam do deset dana. Na tržištu ne postoji ništa tako jednostavno, a delotvorno za sve što nam se događa u ovoj fazi života. Uzimajući u obzir da ovde nema oralne konzumacije, dodatni je benefit za one koji imaju želudac osetljiv na lekove.

Još jedan inovativan proizvod kvantne medicine je flaster "B. E. Well", koji dolazi iz "Biofield Care Srbija", i on ne samo da nam može pomoći da imamo bolji fokus i bolji san, već obezbeđuje i unutrašnji mir. Ko sve može da koristi ovaj flaster?

- "B. E. Well" unapređuje rad nervnog sistema i podiže nivo energije, poboljšava koncentraciju i smanjuje nervozu, napetost, loše raspoloženje, depresiju i anksioznost. Ono što bih posebno istakla, a dokazala su i dugogodišnja istraživanja, ovu vrstu flastera uspešno koriste deca sa poremećajem pažnje, autizmom, ADHD sindromom, disleksijom, ali i odrasli koji imaju probleme sa stresom, iscrpljenošću, hroničnim umorom i nedostatkom energije. Flaster nema neželjenih efekata i mogu ga koristiti čak i bebe starije od šest meseci, tako da bih ih naročito preporučila roditeljima beba koje se često bude u toku noći. Puno roditelja tvrdi da su im deca prvi put prespavala noć sa "B. E. Well" flasterom na leđima.

- Najbolje u korišćenju kvantne medicine i flastera sa frekvencijom je što su nam na dohvat ruke, prodaju se onlajn na sajtu www.biofieldcare.rs i u "Lilly" apotekama. Dugogodišnja ispitivanja dokazala su da za njihovu upotrebu nema kontraindikacija, a ne oduzimaju mnogo vremena. Zdravlje je najdragocenije i treba ga čuvati uz pomoć poslednje reči medicine, što ovi flasteri i jesu.

Jasmina Stojanovic

 

Flasteri "Harmony" ne sadrže hormone, niti bilo kakva hemijska jedinjenja koja prodiru u kožu, nisu transdermalni. Samim tim su bezbedni i za one kojima je zabranjena bilo kakva hormonska terapija, a mogu nam pomoći kod pomenutih simptoma perimenopauze i menopauze, pogotovo valunga, noćnog znojenja, lošeg sna i naglih promena raspoloženja.

Ordinacija BICOM VISTA
Grčića Milenka 74, Beograd
Tel: 069-33-88-011

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jasmina Stojanovic

Pročitajte još