6 razloga zašto na vašoj novogodišnjoj listi želja treba da se nađu nekretnine u Alanji

6 razloga zašto na vašoj novogodišnjoj listi želja treba da se nađu nekretnine u Alanji

Autor: | 22/12/2023

0

Nekretnine u Alanji, ovo je ponuda

Nova godina je idealan trenutak da se podsetite šta ste sve postigli, da sumirate utiske iz prethodne i da na papir stavite planove i želje za narednu. Sedite u miru desetak minuta, zažmurite i duboko udahnite - u ovoj novogodišnjoj euforiji iskreno pitajte sebe šta bi vas u ovom trenutku najviše usrećilo. Ukoliko se kojim slučajem na toj listi želja nađe egzotični dom-daleko-od-doma, vaša oaza za odmor i beg od stvarnosti, mi vam donosimo šest razloga zašto na tu listu treba da stavite Alanju, mediteranski dragulj na turskoj obali.

Promo

 

Najpristupačnije cene luksuznih nekretnina

Verujete li da savršen stan u Alanji možete da kupite za svega 60.000 evra? Cene nekretnina u ovom živopisnom mediteranskom gradu počinju jako nisko, što omogućava da sa manjim budžetom priuštite sebi i najmilijima najkvalitetniji luksuz odmora ili stalnog boravka, dok raznolikost tržišta nekretnina u Alanji može da zadovolji apsolutno sva vaša očekivanja.

 

2. Ne kupujete samo nekretnine ‒ strateški investirate u budućnost

Uz dugoročnu strategiju za proširenje grada i iskorištavanje njegovog punog potencijala, te uz ogroman prihod koji se ostvaruje od turizma, grad se neprekidno razvija, a interes za ovaj deo Mediterana nikada nije bio veći. Za nekoliko godina cene tih istih nekretnina značajno će porasti i možete očekivati veliki povrat ulaganja.

 

3. Morski beg od gradske buke i stalan izvor prihoda ‒ savršena kombinacija

Ako kupite nekretninu u Alanji, ne morate nužno da živite u njoj. Alanja stalno napreduje i sa novim sadržajima predstavlja jedno od najboljih komercijalnih ulaganja za iznajmljivanje u celoj Turskoj. Štaviše, potražnja za iznajmljivanjem drastično raste u turističkim sezonama i mnogi posetitelji bi baš mogli u vašoj nekretnini da provedu svoj savršen odmor.

 

4. Lagodan život uz niske troškove života

U Alanji možete živeti lagodnim životom i još uvek ćete moći da uštedite novac na kraju dana. Porez na imovinu i naknada za održavanje su mnogo niži od prosečnih naknada u balkanskim ili evropskim zemljama. Struja, plin, hrana i piće, te javni prevoz takođe su jeftiniji u odnosu na našu zemlju.

 

5. Kopnom, morem, vazdušnim putem ‒ lako je doći do Alanje

Vi birate jer Alanja je lako pristupačna. Udaljena je otprilike 130 kilometara od Antalije i za svega devedeset minuta naći ćete se u samom centru. Aerodrom „Gazipaša“, koji se nalazi 33 kilometra zapadno od Alanje, takođe prima domaće i međunarodne letove. Čarter i redovni direktni ili letovi sa presedanjem, moguće su sve opcije iz srbijanske prestonice.

 

6. Mediteranska klima i sunce trista dana u godini

Sunce sija nad Alanjom skoro trista dana u godini, a zime nikada nisu oštre. To znači da vas ništa ne može naterati da se zaključate u zatvorenom prostoru i lišite se zabave koju možete imati vani. Vreme će uvek biti pogodno za sve što planirate da radite za taj dan.

 

Ukoliko vam je ovih šest razloga bilo dovoljno da se zamislite na plaži, uz idilične mediteranske obale i sa koktelom u ruci, svega nekoliko minuta od vlastitog doma u Alanji, onda je vaša naredna adresa „UNIQ Real Estate“ ‒ prva sveobuhvatna balkanska agencija za nekretnine smeštena u srcu Alanje, koja će vam pomoći da pronađete vašu idealnu tursku nekretninu.

 

Jer, mi smo „UNIQ Real Estate“ ‒ oaza poverenja za vašu tursku nekretninu.

 

 

UNIQ Real Estate

Kontakt telefon za Balkan: +90 (530) 400 80 11

[email protected]

www.uniqrealestate.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo