Globalna skijaška elita na Digital Snow konferenciji: Gostovanje Tine Maze ozarilo sve!

Globalna skijaška elita na Digital Snow konferenciji: Gostovanje Tine Maze ozarilo sve!

Autor: | 13/10/2023

0

Direktor Olimpijskog centra „Jahorina” Dejan Ljevnaić izjavio je da je Digital Snow konferencija, održana od 6 do 9. oktobra  na Jahorini, doprinela unapređenju poslovanja i Olimpijskom centru otvorila vrata ka novim poslovnim prilikama.

Posetioci ove konferencije imali su priliku da prisustvuju mnogim panelima i aktivnostima koje su prethodnih dana Jahorinu učinile epicentrom svetskog skijaškog biznisa.

„Naša zajednička predanost unapređenju skijaškog iskustva bila je evidentna na svim panelima i diskusijama”, izjavio je Ljevnaić i ocenio da su  „sastanci sa stručnjacima iz ove oblasti omogućili da istražimo nove tehnike i pristupe koji će poboljšati kvalitet našeg skijaškog centra i posetiocima ponuditi nezaboravno iskustvo na stazi.”

U OC „Jahorina“ ocenjuju da je dolazak stručnjaka iz različitih zemalja lokalnoj zajednici omogućio pristup globalnom znanju i inovacijama u digitalnoj industriji, čime se doprinosi razvoju lokalnih talenata i kompanija. Očekuje se da će ova razmena znanja i iskustava dodatno ojačati poziciju OC „Jahorina“ kao vodećeg skijaškog centra u regionu.

Tokom održavanja Digital Snow konferencije Jahorinu je posetila i poznata skijašica Tina Maze, pobednica Olimpijskih igara održanih u Sočiju. Njeno bogato iskustvo i strast prema skijanju inspirisalisu prisutne i ostavili dubok utisak na celokupnu skijašku i poslovnu zajednicu.

Tina Maze je svojim prisustvom unela poseban duh i energiju u konferenciju, deleći svoje priče i iskustva iz sveta skijanja.

Promo

 

Olimpijski centar „Jahorina“u skladu sa događajem simbolično je organizovao dodelu skija i kaciga iz akcije „Hiljadu skija i kaciga za našu decu” .

„Pre svega želim da istaknem koliko sam srećna i počašćena što sam danas ovde na Jahorini, predivnom mestu koje odiše energijom i entuzijazmom za sportom. Ovo je prvi put da sam ovde na Jahorini, ali sigurno ne i poslednji. Oduševljena sam lepotom ovog mesta i toplinom ljudi koje sam upoznala. Sviđa mi se što konačno imamo priliku da čitamo časopis o skijanju, u kome možemo da pronađemo inspirativne priče o velikim sportistima, predivnim destinacijama i samom sportu. To je izvanredan način da se promoviše ljubav prema sportu i da se podstakne razmena iskustava među sportistima i ljubiteljima skijanja”, rekla je ona.

Digital Snow Jahorina je odavno prerasla državne okvire. Ovogodišnje, treće izdanje ove konferencije pružilo je ambijent za stručnjake iz oblasti ski-biznisa, preduzetnike, studente i sve zainteresovane da se upuste u razmenu ideja i steknu nove poglede na najnovije trendove.  Zajedno sa partnerima iz Crne Gore, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Rumunije, Bugarske, Gruzije i Jermenije ostvarili smo korisnu saradnju i upravo su predstavnici iz ovih država predstavili neka svoja iskustva i perspektive važne za razvoj ski-biznisa.

Događaji ovog tipa od ključnog su značaja za podsticanje i inovacije, održivi razvoj i poboljšanje iskustava skijaša širom sveta.

Na panelima fokus je stavljen na tri ključne teme:

- Digitalizacija: Istraženi su  najnoviji trendove i tehnologije u digitalizaciji poslovanja.

- Pametno upravljanje: Razmotrene su  strategije i pristupi za pametno upravljanje resursima i procesima, što može dovesti do efikasnijeg i održivijeg poslovanja.
- Zaštita životne sredine: Duboko smo se bavili  pitanjima očuvanja životne sredine i razmatrali kako tehnologija može da pomogne u održivijem poslovanju i društvu.

Za vreme održavanja Digital Snow konferencije organizatori su se potrudili da posetiocima pruže nezaboravan doživljaj i van konferencijskih sala. Osim inspirativnih predavanja i diskusija, posetiocima je obezbeđena i muzika uživo koja je celokupnom događaju dala dodatnu dimenziju.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo