SUMMER AFFAIR! Neka vas obuzme letnja groznica

SUMMER AFFAIR! Neka vas obuzme letnja groznica

Autor: | 10/07/2023

0

Potpuno novi proizvodi pakovani u živahnu i modernu ambalažu koji su jednostavno neizostavni za tvoju letnju, kozmetičku „aferu” na plaži!

Promo

 

5-u-1 PREMIUM PILING za telo – spremni za početak letnje avanture?

„Trendi”, s ludim mirisom, roze piling sa šljokicama. Penasta, kremasta podloga s uljem suncokreta sadrži čak 5 vrsta abraziva, među ostalim i enkapsulirani aktivni ugalj koji vrši detoksikaciju i čisti. U kombinaciji s drugim abrazivima intenzivno uklanja mrtve ćelije kože, čini je nežnom, glatkom i božanstveno mirisnom – 100 % spremnom za letnje avanture.

Promo

 

Extra strong LOSION ZA SAMOPOTAMNJIVANJE 

Losion za samopotamnjivanje za telo sa 100 % većom koncentracijom kompleksa samopotamnjivanja* za do sada najintenzivnije postizanje preplanulosti bez izlaganja UV zracima.

Visoka koncentracija prirodnih hidratantnih sastojaka omogućava intenzivnu dugotrajnu hidrataciju kože, ravnomerno preplanuo ten.

* U poređenju s postojećim losionom za samopotamnjivanje Afrodita Professional.

Promo

 

INSTANT CHOCO-JAMomiljen čokoladni greh

Prva Afroditina marmelada za preplanuo, sjajan i zavodljiv izgled kože odmah nakon nanošenja. Sadrži zlatne šljokice i bronzani pigment koji pružaju blistav izgled i naglašavaju preplanulost. Sa kakao i karite maslacem bogato neguje kožu, te je čini izuzetno nežnom i mekom na dodir, stvarajući tanak zaštitni sloj koji pomaže u sprečavanju isušivanja.

Obojena formula kožu će u trenu obaviti prekrasnim čokoladnim nijansama, a istovremeno i omogućiti brže i intenzivnije prirodno tamnjenje.

Promo

 


AFTER SUN LOSION ZA DUŽU PREPLANULOST KOŽE – neka se letnja romansa nikada ne završi…

Lagan, zaista osvežavajući losion za negu kože nakon sunčanja pruža trenutno, dugoročno vlaženje i smiruje nadraženost.

Prirodni self-tanning kompleks stvara nežnu preplanulost i doprinosi produženoj preplanulosti.

Promo

 

Intenzivno PARFEMSKO ULJE sa zlatnim sjajemza savršen „flert”

Sa 100% prirodnim uljem jojobe, brzo se upija, smiruje kožu, vlaži je i omogućava nežne, senzualne dodire.

Kombinacija zlatnih šljokica i bronzanog praha naglasiće preplanulost kože i odenuće je u privlačno zlatno blještavilo, a intezivne parfemske note cvetova trešnje i kokosa probudiće nove letnje romanse.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Pročitajte još