Za letnju dozu vitamina: Osvežavajući sokovi u Drive Cafeu

Za letnju dozu vitamina: Osvežavajući sokovi u Drive Cafeu

Autor: | 03/07/2023

0

Zaputili ste se na odmor? Predlažemo da nezaobilazni deo vaše avanture postane poseta NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Ukoliko se pitate zašto, jedan od razloga je i bogata ponuda u okviru Drive Cafe restorana gde ćete moći da se opustite uz širok izbor najkvalitetnijih proizvoda koji će umnogome olakšati nastavak putovanja. Ako se odlučite da prezalogajite, Drive Cafe nudi idealno rešenje kroz raznovrstan asortiman sočnih sendviča. Ukoliko je potrebna dodatna energija ili poslastica pred put - Drive Cafe će i te kriterijume da ispuni jer su vam uvek na „dohvat“ ruke sveži Drive Cafe kroasani ili kremaste krofne za svačiji ukus.

Promo

 
 

Svaki obrok ipak postaje ukusniji ako je tu i omiljeni napitak, a još je bolje kada napitak odiše prirodnim voćnim aromama i sadrži neophodne vitamine koji su više nego potrebni u predstojećim letnjim danima. Zato Drive Cafe nudi izvrstan asortiman prirodno ceđenih sokova različitih ukusa. Pomorandža ili limun su svakako omiljeni ukusi kojima retko ko može da odoli, a ukoliko ste ljubitelj nekih egzotičnijih nijansi, preporučujemo ukus limun – nana. Takođe, tu su i dve vrste sokova koji kombinuju više vrsti voća za dopunu energije za nastavak puta.

 

Jednom kada posetite Drive Cafe, budite sigurni da će on postati omiljeni kutak za predah tokom putovanja. Bilo da želite da uživate u bogatoj ponudi hrane i pića, ili ste samo zastali na šoljicu Drive Cafe kafe, u Drive Cafe restoranima vas očekuje kvalitetna ponuda. Ukoliko pak još uvek niste stigli da okusite čari Drive Cafe ponude – učinite sebi uslugu i uradite to što pre!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo