Electro stage Belgrade Beer Fest-a dobija pojačanje: Mlade nade elektro scene ispisuju nove stranice muzičke istorije

Electro stage Belgrade Beer Fest-a dobija pojačanje: Mlade nade elektro scene ispisuju nove stranice muzičke istorije

Autor: | 13/06/2023

0

Belgrade Beer Fest, najpoznatiji festival muzike i piva, održava se ove godine 20. put od 15. do 18. juna, a osim velikih stranih i domaćih imena poput bendova Morcheeba, The Brand New Heavies, Incognito, Joker Out, Partibrejkersa, Van Gogha, Ane Popović, Tonija Cetinskog, Brkova i mnogih drugih, priliku da nastupe imaće i mlade muzičke nade elektro scene!

Upravo na Electro stage-u tokom prva dva dana festivala svoje tajno oružje za osvajanje muzičkog vrha otkriće polufinalisti konkursa „Kako zvuči beat u Guči“, koji je organizovao Dragačevski sabor trubača. Konkurs je bio namenjen DJ i muzičkim producentima, a ključni uslov bio je da konkursna numera kombinuje eksplozivne elektro bitove sa semplovima trube jednog od naša dva poznata trubača – Dejana Petrovića i Bojana Krstića. Izabrani polufinalisti su se hrabro suočili sa ovim izazovom, a svojom maestralnom tehnikom, smelim improvizacijama i neiscrpnom strašču za muzikom, pokazali su ogroman talenat, te da su dostojni svake scene na kojoj će se naći.

Tako će u četvrtak, 15. juna, prvog festivalskog dana, uz urbane bitove DJ Une Andree i DJ Anyshke, svoj DJ set imati i Damnjan Tadić aka DJ Damnjan sa svojom numerom Busi Men Gido, Nemanja Topić aka Second Story, sa numerom Trubice, Aleksandar Dobai aka Cola sa numerom Sabor i Nenad Erić - DJ Erke sa numerom Peglaj.

Sledeće festivalske večeri, DJ Lisa i DJ Sonya Mi zavrteće na Electro stage-u, a najpoznatijim  damama domaće elektro scene, pridružiće se i preostali polufinalisti konkursa - Dražen Sklepić aka Kid Vibes, koji će demostrirati svoje umeće za DJ pultom na najbolji način numerom Dejan Petrović Big Band - Vrtlog (Kid Vibes Remix), kao i Miloš Panić aka Milosh Pannic sa numerom Feel The Trumpet Or Die i Vladimir Preradović aka LORD sa numerom Antistress. Nakon dve večeri nastupa na Belgrade Beer Festu, odabraće se troje finalista, koji će se boriti za prvu nagradu na 62. Dragačevskom saboru trubača, koji se održava od 11. do 13. avgusta.

Osim odličnog programa na Electro stage-u, tu su i Main i Riff stage, kao i najrazličitiji zabavni sadržaji unutar cloud zona, a tu je i više od 300 etiketa najraznovrsnijeg piva.

Skymusic, organizator festivala, i ovaj put će na beogradsko Ušće postaviti moćnu menažeriju, pa su savršen zvuk, najsavremenija produkcija i do sada neviđeni audio-vizuelni elementi – zagarantovani.

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest održava se od 15. do 18. juna na beogradskom Ušću, a ulaz na festival biće slobodan svakog dana između 18 i 19 časova, nakon čega će se ulazak u festivalski prostor naplaćivati. Ulaz je slobodan za osobe ispod 15 godina svakog festivalskog dana, uz pratnju punoletne osobe.

Ulaznice za Belgrade Beer Fest po ceni već od 300 dinara dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti