G Drive – najbolji izbor za vaš automobil

G Drive – najbolji izbor za vaš automobil

Autor: | 09/05/2023

0

Iskusni vozači znaju da je najvažnija stvar kojom bi trebalo da se vodimo pri kupovini goriva – kvalitet. Zašto baš kvalitet? Pre svega, zato što značajno doprinosi pouzdanosti automobila, te da bez prepreka stignemo i do najudaljenije lokacije. Kako odabrati kvalitetno gorivo? Odgovor smo potražili u NIS-u, našoj najvećoj naftnoj kompaniji. Njihovi stručnjaci navode da gorivo ima više karakteristika koje definišu kvalitet, ali da se može reći da su čistoća goriva, performanse i oktanska vrednost za benzine, odnosno cetanski broj za dizele među najbitnijim činiocima kvaliteta. Pored toga, izuzetno je važno da gorivo prolazi stalnu kontrolu tokom kompletnog procesa – od proizvodnje do benzinskih stanica.

Promo

 

U NIS-u kažu da je preduslov za kvalitet goriva pre svega stalno ulaganje u „Rafineriju nafte Pančevo“. U Pančevu se proizvodi i premijum gorivo pod brendom G-Drive, koje mogu da koriste i benzinski i dizel motori. Ovo vrhunsko gorivo ne samo da može da potpomogne skoro besprekornom radu motora i produžetku njegovog radnog veka, već i da doprinese poboljšanju performansi, a samim tim i celokupnom doživljaju vožnje.

Inspirisano čistom energijom i kvalitetom na prvom mestu

Stručnjaci Naftne industrije Srbije upoznali su nas sa poreklom G-Drive goriva, koje nastaje spajanjem aktivnih komponenti aditiva i evro dizel goriva, odnosno benzina najvišeg kvaliteta. G-Drive dizel ima unapređenu formulu koja nudi mogućnost potpunog sagorevanja goriva. Na taj način može se izbeći unutrašnje prljanje motora, sakupljanje naslaga gareži, kao i začepljenje brizgaljki koje raspršuju gorivo. Pored toga, aktivne komponente goriva poslednje generacije doprinose upravo dodatnoj snazi vozila, boljem ubrzanju, ali i profesionalnoj zaštiti od korozije. Kvalitet G-Drive 100 benzina dokazan je u jednom od najvećih centara za testiranje vozila, u mestu Milbruk u Engleskoj. Tom prilikom rezultati testiranja pokazali su poboljšane performanse G-Drive 100 benzina u odnosu na obično gorivo.

Održavanju kvaliteta goriva pomažu i redovne kontrole. U NIS-ovim laboratorijama svake godine obavi se više od 180.000 analiza kvaliteta goriva kroz više od četiristo različitih ispitnih metoda. Izuzetno je važno da se te kontrole vrše u svakom delu procesa, od proizvodnje goriva u pančevačkoj rafineriji, preko transporta, do benzinskih stanica.

Promo

 

Brzo ćete se navići na bolje

G-Drive dizel i benzin potrošači mogu pronaći na više od trista NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica u Srbiji. Vozači koji su korisnici NIS-ovog programa lojalnosti „Sa nama na putu“ ovo gorivo mogu da kupe i do šest dinara jeftinije po litru. Na NIS-ovim stanicama vozači gorivo mogu da plate i bez odlaska na kasu, preko Drive.Go aplikacije, jednostavnim, brzim i 100% sigurnim plaćanjem. Tada bezbedna i uzbudljiva vožnja može da počne.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti